Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uplašeni Anderlecht

Bousaffa: Najopasniji vam je onaj plavi, s brojem 10

\'Split.29.09.2010. Dolazak nogometasa Anderlechta u hotel Le Meridien Lav dan uoci utakmice protiv Hajduka na Poljudu. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
30.09.2010.
u 11:25

Anderlecht je stigao u Split bez velikih mjera osiguranja, smjestio se u hotelu Lav le Meridien.

Svjesni su Belgijci teškog posla koji ih čeka u Splitu. Najbolji i najplaćeniji igrač Anderlechta Mark Bousaffa, koji je glavni kreator igre, zapazio je Senijada Ibričića. Nije znao izgovoriti njegovo ime i prezime, ali zna ga po broju na dresu.

– Najopasniji igrač Hajduka je onaj plavi, broj 10, njega sam zapazio na DVD-u. Gledali smo dosta Hajdukovih utakmica, uvjerili smo se da je riječ o velikom klubu i znamo da će nam biti teško. Hajduk je u formi čim je vodeća momčad prvenstva – kazao je Boussafa.

A kapetan Olivier Deshhacht govorio je o publici i napadačkoj igri bijelih.

– Hajduk je domaćinska momčad koju nosi fanatična publika. Mi smo kiksali protiv Zenita i svoj europski put tražit ćemo preko Hajduka. U dva dvoboja s vašim klubom planiramo osvojiti četiri boda, a nismo se odrekli i svih šest bodova – rekao je Deschacht.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:40 30.09.2010.

Da je riječ o HR repki onda bi rekao: Najopasniji vam je onaj crni, sa brojem 9 koji nije balkanskog nego latino američkog porijekla..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije