Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOTIVIRANA ZA HANŽEK

Blanka: Slabo sam plesala ovo ljeto pa je Bolt to nadoknadio...

\'sport 31.08.2009. Zagreb, Sava - IAAF Grand Prix Zagreb 59.Memorijalna utrka Boris Hanzekovic.Blanka Vlasic. Photo:Antonio Bronic/Vecernji list\'
Antonio Bronic/PIXSELL
13.09.2011.
u 07:57

– 
Let iz Daegua bio je predug. Nisu mi pomogle ni tablete za spavanje – rekla je Blanka.

Blankin nastup u Zagrebu bio je upitan samo nekoliko dana.

– Bio je upitan, ali samo u slučaju da se ozljeda Ahilove tetive pogoršala nakon povratka iz Južne Koreje. Nije, pa sam tu. Inače, više riskiram s nastupom u Bruxellesu tri dana poslije. U tri dana Ahilova tetiva neće se uspjeti oporaviti kao od nastupa u Daeguu do Zagreba. Usto, tamo će biti hladno jer je večernji miting. U Zagrebu ću skakati uz malu bol, a u Bruxellesu će ta bol sigurno biti puno, puno veća. Na žalost, u Bruxellesu se moram pojaviti – rekla je Blanka.

Blanka je, naime, već osvojila dijamantni prsten kao ukupna pobjednica discipline vis i mora nastupiti kako bi dobila nagradu od 40.000 dolara.

– Ova je sezona zaista bila za zaborav. Osim nastupa u Daeguu. Tamo sam preskočila 2,03 metra i to je u tom trenutku bio maksimum. Imala sam nizak prosjek skokova pa ovih 2,03 stvarno izgledao kao čudo. Bilo je puno ozljeda, ali evo nadam se da ću preživjeti još ovaj tjedan pa onda na zasluženi odmor – rekla je Blanka.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije