Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA VL

Blanka o sjajnoj karijeri, operaciji i životu nakon umirovljenja: 'Danas sam potpuno posvećena sinu'

24.07.2023.
u 14:52

– Trenutačno sam potpuno posvećena sinu Mondu, imamo svoju dnevnu rutinu u kojoj uživam. Ponekad uspijem odraditi kratki trening kod kuće kada on spava, ali nije to kao prije. Vjerujem da ću se vratiti redovitim treninzima kada on postane malo samostalniji. Ali to će biti samo iz gušta.

Komentara 4

AK
Aka
22:54 24.07.2023.

Zbilja ne razumijem ljude koji Blanki dobacuju ovakve komentare? Jesu li to neke skakačice koje ju nikad nisu dostigle ili neki muški koje nije udostojila pogleda? Čini mi se da svoje frustracije pokušavaju preslikati vrhunskoj sportašici, vrijednoj i čestitoj osobi kakva je Blanka. Kako providno i glupo!

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
18:33 24.07.2023.

Potpuno se posvetila sinu Mondu, jer osim skakanja nije sposobna ni za što. Od čega će živjeti ova mlada umirovljenica i majka, vrijeme će pokazati.

DM
drazen.muhvic
06:42 25.07.2023.

Jel' onaj tamo još stoji na parkiralištu? Da se pripazim i ne prolazim onuda kako bih ostao normalan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije