Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vahid Halilhodžić

Bivši trener plavih: 'U Dinamu svi gledaju svoje interese. Ako ne osvoje HNL izbit će sukobi'

05.01.2024.
u 18:06

Ako netko može biti zahvalan, onda su to Japanci, donose kulturu rada, pristupa poslu, s njima nema problema, na svakom treningu daju maksimum, simpatični su, nadasve disciplinirani. – rekao je Vahid Halilhodžić

Komentara 3

EJ
ejStef
21:28 05.01.2024.

Ma u Dinamu se samo gledaju fotelje, i kako da se međusobno podijeli lova. Nema plana za budućnost, nema plana niti da se osvoji prvenstvo i time spasi sezona. A o prolasku slijedeće faze KL nitko niti ne pomišlja... Najgore je da su se i BBB i mediji i politika uklopili u tu borbu za fotelje, nitko ne gleda, kako bi se to reklo, boljitak kluba. To je u drugom ili desetom planu. A tek da bi netko odriješio kesu i investirao u klub, to nećemo doživjeti, svi ovi borci za fotelje imaju zmiju u džepu, novci idu samo prema džepovima, ne van iz njih... Šteta, uništili su preko noći nešto što se stvaralo desetljećima.

Avatar Centurion
Centurion
21:59 05.01.2024.

Vratite Mamiće i Dinamo će opet zablistati. Oni su jedino cijepivo.

Avatar barba_barba
barba_barba
18:13 05.01.2024.

Po tim kriterijima bi se na svjetskom tronu Japanci i Koreanci svake četiri godine tribali minjati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije