Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROB BURROW

Bio je zvijezda u Britaniji, danas sa suprugom priča o sprovodu. Ima 45 kg i dobio je tešku bolest

Rob Burrow and Kevin Sinfield receive Freedom of the City of Leeds
Foto: Danny Lawson/PRESS ASSOCIATION
1/2
09.06.2023.
u 08:40

40-godišnji bivši ragbijaš Leeds Rhinosa danas živi potpuno drugačiji život nakon što je obolio od rijetkog poremećaja

Bivšia engleska ragbi zvijezda Rob Burrow 2019. godine saznao je strašne vijesti i od tada mu se život potpuno promijenio. Naime, dijagnosticirana mu je bolest motornog neurona (MND). Bivši igrač ragbija, koji je 16 godina nastupao za klub Leeds Rhinos te postao legenda, ali i 15 puta za englesku reprezentaciju, danas živi potpuno drugačiji život i nije mu lagano. 

40-godišnjak rodom iz Derbyshirea trenutačno ima samo 45 kilograma i ne može komunicirati s okolinom, a jede samo tekuću hranu koju mu na žlicu daje supruga Lindsey. U prvotnoj dijagnozi liječnici su mu predviđali još dvije godine života, a osim očiju, ne može micati ostale dijelove tijela, dakle motorika mu je gotovo u potpunosti otkazala. 

- Mislim da mu ne može biti gore - priznala je supruga Lindsey za medij The Mirror te je otkrila da već pričaju o posljednjim Robovim životnim željama. 

- Znam kakvu bi glazbu volio na sprovodu, veliki je obožavatelj Michaela Jacksona. Rob često govori kako sam još mlada, da bih trebala pronaći nekog drugog, samo želi da budemo sretni - rekla je supruga s kojom Rob ima troje djece.

VEZANI ČLANCI:

Na nedavnom maratonu u Leedsu, Roba su na rukama nosili kroz ciljnu ravninu uz ovacije gledatelja, a u cilj su ga unijeli na rukama. Tijekom uspješne karijere ukupno je osam puta osvojio englesku ragbijašku Superligu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije