Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Benzema pogodio za "plus 9" Reala, Vrsaljko odigrao cijeli susret za Atletico

LaLiga - Rayo Vallecano v Real Madrid
Foto: JON NAZCA/REUTERS
1/3
26.02.2022.
u 23:23

Šime Vrsaljko odigrao je cijeli susret za Atletico, koji je pobjedom preskočio Barcelonu na petom mjestu i sada ima bod manje od trećeplasiranoga Betisa.

U dvoboju 26. kola Primere Atletico je u Madridu svladaoa Celtu Vigo s 2-0.

Brazilac Renan Lodi bio je dvostruki strijelac, u 36. i 60.  minuti, i to oba puta na asistenciju Kondogbije. 

Šime Vrsaljko odigrao je cijeli susret za Atletico, koji je pobjedom preskočio Barcelonu na petom mjestu i sada ima bod manje od trećeplasiranoga Betisa.

Pogotkom Karima Benzeme sedam minuta prije kraja Real Madrida je pobijedio s 1-0 kod gradskog rivala Rayo Vallecana i povećao svoju prednost na vrhu ljestvice.

Soccer Football - LaLiga - Rayo Vallecano v Real Madrid - Campo de Futbol de Vallecas, Madrid, Spain - February 26, 2022 Real Madrid's Karim Benzema reacts REUTERS/Jon Nazca Photo: JON NAZCA/REUTERS
Foto: JON NAZCA/REUTERS

Real sada ima devet bodova više od drugoplasirane Seville, koja će u nedjelju igrati s gradski derbi s trećeplasiranim Real Betisom.

Real Madrid je izgledao sporo i nepovezano na Vallecasu i utakmica je bila vrlo blizu remiju bez golova sve dok Benzema i Vinicius Jr nisu napravili svoju magiju sedam minuta prije zvižduka.

Francuski napadač je sjajnim prodorom pronašao Viniciusa i utrčao u prostor kako bi primio loptu natrag i jednim dodirom završio pogodio iz blizine za pobjedu.

Luka Modrić je igrao do 88. minute, a Rayu je ovo šesti uzastopni poraz.

U ostalim susretima Valencija je slavila s 1-0 kod Mallorce, a Getafe i Alaves su odigrali 2-2.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije