Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povjerenik MLS-a

Beckham se sigurno vraća u Galaxy

David Beckham
AFP
03.03.2010.
u 14:59

Povjerenik MLS-a (američka nogometna profesionalna liga) Don Garber najavio je povratak Davida Beckhama u okrilje lige po završetku Svjetskoga nogometnog prvenstva.

Engleski nogometni reprezentativac trenutačno nosi dres Milana kao igrač na posudbi iz Los Angeles Galaxyja, a da će se u klub iz Kalifornije i vratiti, siguran je Garber koji je zadovoljan što Beckham igra tamošnju ligu.

Usto tvrdi da to sigurno donosi popularnosti natjecanja koje se razvija.

- Uopće nema sumnje da će se vratiti nakon Mundijala. Jedan je od najpopularnijih ljudi na planetu i to da igra za Galaxy pokazuje svijetu ozbiljnost naše lige - kaže Garber.

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello preporučio je, podsjetimo, Beckhamu da se po završetku MLS-a vrati u Milan u kojem je i prošle sezone igrao na posudbi. S namjerom da zadrži formu i mjesto u momčadi koja je jedan od favorita nadolazećeg SP-a, Beckham je savjet i poslušao...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije