Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
183 11°C
  • zoranos:

    Zaboravili su reći da bio u Splitu u Hajduku jednom davno jedan čovjek imenom Nadan Vidošević (Spličanin) za čije vrijeme je Hajduk bankrotirao iako su sezonu prije toga igrali 1/4 finale lige prvaka i to sa svojim igračima (nisu morali ... prikaži još! kupovati) te da tu se svoje igrače još i prodali slijedeće sezone ... O tada se Hajduk nije oporavio, a vrijeme je prolazilo, ljudi su zaboravili i Zagreb je odjednom postao glavni krivac - jer Zagreb pomaže Dinamu, a Split ne pomaže Hajduku. Možda je Zagreb trebao pomagati Hajduku da bude sve ok??? A imamo tu i epizodu sa Sanaderom koji je isto pomagao Hajduku ne znam čijim novcem.

  • Nordovest:

    Neobrazovanima i nepismenima "navijačima" tumače da - "Plaćamo porez, a Zagreb profitira od toga" , a da bar nešto znaju, onda bi razumjeli da grad Zagreb nema ama baš ništa od tog poreza. To je porez države koja više ulaže ... prikaži još!aže u Split i dalmaciju nego u Zagreb, ili da bude jasnije više državnog poreza koje uplati Zagreb završilo je u Splitu. No zbog neplaćanja poreza Hajduk je tako i završio u večinskom vlasništvu Splita, a "tumaćenja" kako Zagreb njima nešto otima su opravdanja za permanentnu neuspješnost.

  • inbox:

    dalmoši pljuju po zagrebu, a sve više i više ih dolazi u taj zagreb. ostanite dole. nemojte dolaziti. kaj se mene tiče možete se odcijepiti

Još iz rubrike Sport

Jon Jones
Jon Jones

Evo zašto ne može biti najbolji: silovanje, pucnjava, ubojstvo nerođenog djeteta...

Timm Klose
NIJE BIO OPREZAN

Objavio kako provodi dane u izolaciji: Sada ga svi ismijavaju zbog jednog detalja

Košarkaški centar Dražen Petrović
PONOS GRADA

Javio se i Dinamo! Jasno su poručili: Zagrebački sportski simbol na izdisaju

7