Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uli Hoeness

Bayernov šef stao u obranu Hrvata: 'Ne znam zašto kritizirate Kovača'

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/4
27.09.2019.
u 11:19

Nisu mi vjerovali. Kovač je osvojio dva trofeja i stvorio novu momčad - rekao je prvi čovjek Bayerna

Niko Kovač lani je preuzeo Bayern i već je prve sezone momčad doveo do dvostruke krune. Bivši izbornik hrvatske reprezentacije osvojio je prvenstvo i kup, no tijekom sezone bio je na udaru kritika nekih njemačkih novinara.

Predsjednik bavarskog giganta Uli Hoeness je u razgovoru za Sports Illustrated ponovno stao Nikinu obranu.

Niko Kovač
1/2

- Nikada mi nisu bile jasne njihove kritike. Niko je mladi trener koji je u Bayern stigao s iskustvom vođenja velike reprezentacije i rada u Bundesligi. Nisu mi vjerovali. Kovač je osvojio dva trofeja i stvorio novu momčad - rekao je prvi čovjek Bayerna.

Bavarci godinama dominiraju u Njemačkoj, a jedina prava konkurencija im je dortmundska Borussia.

- Uvijek nešto ne valja. Kada osvajamo naslove kažu da to nije dobro za ligu, a kada trofeji izostanu onda svi traže smjene i ostavke. Mogu li birati radije bih da momčad osvaja naslova - istaknuo je Uli Hoeness.

U Bayern je tijekom ljetnog prijelaznog razdoblja stiglo nekoliko pojačanja, a željeli su iz Cityja dovesti i Leroya Sanéa. No, njemački reprezentativac se ozlijedio te su Bavarci stopirali njegov transfer.

- Pratimo njegov oporavak i bude li sve u redu ove zime ćemo razgovarati s čelnicima Cityja - otkrio je prvi čovjek Bayerna.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije