Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU BILI U PRAVU

Uprava Bayerna zbog Hrvata se ispričala Niki Kovaču: Oprosti, pogriješili smo...

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/6
24.09.2019.
u 09:40

Rummenigge je navodno bio protiv dovođenja Perišića i bio je jako ljutit kada je Kovač ignorirao njegovo mišljenje. I ostatak uprave Bayerna bio je sumnjičav prema hrvatskom veznjaku, ali je trener ostao pri svom stajalištu.

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge uime uprave kluba ispričao se Niki Kovaču jer je sumnjao da će Ivan Perišić biti pojačanje za momčad, prenose strani mediji.

Rummenigge je navodno bio protiv dovođenja Perišića i bio je jako ljutit kada je Kovač ignorirao njegovo mišljenje. I ostatak uprave Bayerna bio je sumnjičav prema hrvatskom veznjaku, ali je trener ostao pri svom stajalištu.

Bavarci su htjeli Leroya Sanea, ali kad se igrač Manchester Cityja ozlijedio, okrenuli su se Perišiću koji je bio u Interu.

Perišić je u Bayernu  sjajno počeo sezonu, zabio je dva gola i upisao asistenciju u prva četiri nastupa za novu momčad. Zbog toga se Rummenigge ispričao Kovaču i priznao da je pogriješio.

Bayern je vatrenog doveo na jednogodišnju posudbu, a na kraju sezone može otkupiti njegov ugovor za 20 milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar Croatino
Croatino
09:53 24.09.2019.

Perisic je u polufinalu SP 2018 dao gol i imao asistenciju, u finalu Francuzima zabio fin gol. Tko ga malo prati, zna za njegove kvalitete. Covjek je u dobroj formi, skoro nikad ozlijedjen, brine se o svom tjelu.

Avatar tituš
tituš
09:51 24.09.2019.

kad se braća slože, sve se može. Ivan trenutno daje manje od 60% svojih mogućnosti. On je stvoren za igru Njemaca i njega će Kovač i Bayern proslaviti!

CR
CroManJonAC
10:05 24.09.2019.

"I ostatak uprave Bayerna bio je sumnjiv" - hahahaha, valjda ste htjeli reći: sumnjičav. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije