Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŠLI GA GLEDATI

Slavni klub zamjenu za legendu pronašao u HNL-u!

Adrian Šemper
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
22.03.2018.
u 11:07

Šemper je ove sezone branio u 24 utakmice za lokose, a ugovor s Dinamom ima do 2022. Prema Transfermarktu vrijedi 800.000 eura.

Adrian Šemper je među potencijalnim kandidatima za nasljednika Manuela Neuera na golu Bayerna

Tu vijest donosi ugledni Bild koji ističe da je vratara Dinama koji je na posudbi u Lokomotivi u Hrvatsku već došao gledati trener vratara Bayerna Toni Tapalović.

Adrian Šemper
1/8

Neuer ove sezone ima problema s ozljedama, pa je jedinica Sven Ulreich, a konkurencija su mu 18-godišnji Christian Früchtl te 37-godišnji Tom Starke, koji se morao vraćati iz mirovine. 

Šemper je ove sezone branio u 24 utakmice za lokose, a ugovor s Dinamom ima do 2022. Prema Transfermarktu vrijedi 800.000 eura. 

Komentara 2

SE
senior
12:33 22.03.2018.

Drugovi iz SDP-ea pokakili ste se u svoj tanjur kada su Jovanović i ostali Milanovićevi ministri dalmoši ostrvili se na Dinamo i Mamića, samo zato jer se isti deklarirao kao Hadezejovac. To vam je bio poćetak slobodnog pada stranke kojem se ne vidi kraj. Sada da bi pokušali vratiti u Zagrebu i dalje izgubljene glasove kao kameleoni mijenjate boju i pjevate drug pjesmu. U harangi na _Dinamo nije nevin nj Bernardić jer je i on pljuvao po Dinamu. SDP prema Dinamu se ponaša ksko mu de kada sviđa i to još od 1947 godine.

DU
Deleted user
11:52 22.03.2018.

Zar mislite da će to Maminjo dati za siću pa nije to hajduk da daje zvijezde za brašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije