Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UVIJEK MI JE ČAST'

Pjaca ne skriva oduševljenje: To je možda i najljepša stvar u nogometu

05.09.2016., Zagreb - Kvalifikacijska utakmica Hrvatska - Turska za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. u Rusiji. Marko Pjaca.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
22.03.2018.
u 09:57

- Mislim da su hrvatski dresovi uvijek među najljepšima, bez obzira gdje igramo. Isto vrijedi i za ovu garnituru, koja mi se jako sviđa, i nadam se dobrim rezultatima u njoj.

Marko Pjaca ne skriva oduševljenje što je  ponovno u reprezentaciji Hrvatske . Nakon teške ozljede koljena koju je zadobio baš igrajući prošle godine u prijateljskoj utakmici  za vatrene protiv Estonije, sada gleda prema Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

- Koljeno je dobro, dobro se osjećam i to je trenutačno najvažnije. Nastojim skupiti što više minuta te biti spreman za nastup na Svjetskom prvenstvu. Jako je lijepo opet biti s reprezentacijom, to je možda i najljepša stvar u nogometu - predstavljati svoju zemlju. Uvijek mi je čast i zadovoljstvo doći na reprezentativno okupljanje - kazao je Pjaca koji se osvrnuo i na nadolazeće prijateljske utakmice.

05.09.2016., Zagreb - Kvalifikacijska utakmica Hrvatska - Turska za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. u Rusiji. Marko Pjaca.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7

- Bitni su nam susreti s neeuropskim momčadima, s obzirom da smo Island dovoljno dobro upoznali u nedavnim kvalifikacijskim okršajima. Želimo se dodatno uigrati, izvući pritom dobar rezultat - to nam je važno za samopouzdanje - a igrači koji manje igraju u klubovima žele veću minutažu.

Komentirao je Pjaca i skupinu Hrvatske na SP-u u kojoj su još Nigerija, Argentina i Island.

- Definitivno nije laka skupina, imamo dosta teške suparnike. Nema se što posebno reći o Messijevoj Argentini, oni su nam vjerojatno najopasniji suparnik. Nigerija je mlada momčad i nikad se ne zna što od njih očekivati, a Island je bio prvi u našoj kvalifikacijskoj skupini. No, vjerujemo u sebe i cilj nam je proći skupinu.

Progovorio je Pjaca za kraj i o novom hrvatskom dresu koji je predstavljen u srijedu.- Mislim da su hrvatski dresovi uvijek među najljepšima, bez obzira gdje igramo. Isto vrijedi i za ovu garnituru, koja mi se jako sviđa, i nadam se dobrim rezu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije