Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLADOLJEV I MARAS:

Bandić će Mamiću prepustiti Dinamo, to se mora spriječiti

Mamić Bandić
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
22.03.2018.
u 11:10

Maras je od Gradske skupštine i gradonačelnika Milana Bandića tražio je da "sačuvaju vrijednost grada Zagreba te da zaustavi prodaju jednoj osobi koja taj klub iskorištava godinama i desetljećima".

Uništavanje Dinama tema je s kojom su zastupnici započeli današnje zasjedanje Sabora, poručivši kako netko "namjerno uništava Dinamo da bi ga prodao za jeftine novce". Mostov Marko Sladoljev ustvrdio je da se svetinja ne prodaje, dok je SDP-ov Gordan Maras zatražio od zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i Gradske skupštine da se to zaustavi.

Sladoljev je rekao kako privatizaciju Dinama radi aktualna skupština koja je sama sebe birala i to je, poručuje, nelegalna skupština.

- U toj skupštini su ljudi s potvrđenim optužnicama i pravo prvootkupa ima grad na čijem je čelu čovjek koji također ima potvrđenu optužnicu. Navijači Dinama su apolitična skupina i tako treba ostati, a od političara očekuju podršku. Dinamo neće privatizirati, treba raspisati izbore "jedan član jedan glas", a navijači trebaju odlučiti na koji način će biti preoblikovan taj nogometni klub – ustvrdio je Sladoljev.

SDP-ov Gordan Maras je tražio od Gradske skupštine i gradonačelnika Milana Bandića da sačuvaju vrijednost grada Zagreba te da zaustavi prodaju jednoj osobi koja taj klub iskorištava godinama i desetljećima te dao podršku Dinamu za koji je rekao da velikoj većini Zagrepčana kada se rode odmah počne teći plava krv venama.

- S obzirom na bratske odnose između gospodina Mamića i Bandića moguće je da će gospodin Bandić prepustiti mogućnost da Mamić i društvo koje sjedi u Dinamu i bira samo sebe, na kraju preuzmu vrijednost koja je ugrađena u korijene grada Zagreba. Ako se to dogodi, većina Zagrepčana će dići glas. Dajemo potporu udruzi navijača koji danas dijele letke pred skupštinom da to ostane klub navijača, da se napravi model po kojem bi Dinamo funkcionirao kao najveći svjetski klubovi, da navijači koji plaćaju godišnju kartu ili članstvo biraju tko će taj klub voditi – poručio je Maras zaključivši kako ga plaši povezanost Zdravka Mamića s HDZ-om.

Komentara 16

OV
ovrhovršitelj
11:39 22.03.2018.

Da i u čemu je problem, očito da bogataši u hr nisu poželjni, ali uhljebnička banda je...

MK
mksdk
12:15 22.03.2018.

Sladoljev i Maras nemaju nikakvo pravo govoriti tko ima pravo voditi Dinamo.

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
12:20 22.03.2018.

pa neka lijepo grad ZG odriješi kesu i kupi 50% udjela u dinamu...ako se osjeća sposobnim voditi ovakav klub!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije