Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
La Liga

Barcelona opet kiksala: Katalonci izborili samo remi na Camp Nou

La Liga Santander - FC Barcelona v Valencia
Foto: ALBERT GEA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
19.12.2020.
u 19:38

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko ostao je na klupi za pričuvne igrače pobjedničke momčadi

Nogometaši Barcelone nisu uspjeli doći do pobjede na svom stadionu u dvoboju 14. kola španjolskoga prvenstva. Odigrali su protiv Valencije 2:2 (1:1).

Gosti su poveli u 29. minuti pogotkom Diakhabyja, a u zadnjim trenucima prvoga dijela izjednačio je Lionel Messi. Vratar Valencije Domenech obranio je Argentinčev udarac s bijele točke, ali je Messi prvi došao do odbijene lopte i glavom je poslao u mrežu.

Barcelona je povela u 52. minuti pogotkom Arauja, ali Valenciji je bod donio Maxi Gomez golom za 2:2 u 69. minuti.

U prvoj subotnjoj utakmici madridski Atletico je na svom stadionu s 3:1 (1:0) nadigrao Elche i izbio na vrhu ljestvice.

Luis Suarez je postigao prva dva pogotka za domaću momčad u 41. i 58. minuti. Boye je smanjio Atleticovu prednost u 64. minuti, da bi na konačnih 3:1 postavio Diego Costa s bijele točke u 80. minuti.

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko ostao je na klupi za pričuvne igrače pobjedničke momčadi.

Atletico vodi s 29 bodova, prate ga Real Sociedad i Real Madrid s po 26 bodova, dok je Barcelona ostala peta s 21 bodom.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar southman
southman
07:54 20.12.2020.

Barca je smijurja !

Avatar Joejordan
Joejordan
00:53 20.12.2020.

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko ostao je na klupi za pričuvne igrače pobjedničke momčadi,I onda mastavljate o Barceloni,Steve se dojam da Vrsaljko igra za Barcelonu,bar ste trebali napisati Atl Madeid negdje a ne ostatak clanka o barceloni..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije