Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Raduju vijesti iz Njemačke: Kramarić strijelac, Hoffenheim slavio na teškom gostovanju

Borussia Mönchengladbach - 1899 Hoffenheim
Foto: Marius Becker/DPA/PIXSELL
1/3
19.12.2020.
u 18:03

RB Leipzig je propustio priliku privremeno zasjesti na vrh jer je na domaćem terenu odigrao samo 0:0 protiv Kölna

Nogometaši Hoffenheima došli su do vrijedne pobjede u 13. kolu njemačke Bundeslige, u subotu su slavili sa 2:1 (0:1) na gostovanju u MÖnchengladbachu, a prvi od dva pogotka za goste postigao je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić.

Borussia je povela u 34. minuti golom Stindla. Na sljedeći pogodak čekalo se do 75. minute, kad je Bebouov ubačaj Andrej Kramarić preciznim volejem pretvorio u izjednačenje.

Četiri minute poslije domaća momčad ostala je bez igrača budući da je Thuram isključen zbog pljuvanja suparnika.

Hoffenheim je prednost iskoristio i u 86. minuti došao do pobjede pogotkom Ryana Sessegnona.

RB Leipzig je propustio priliku privremeno zasjesti na vrh jer je na domaćem terenu odigrao samo 0:0 protiv Kölna.

Schalke je i 29. utakmicu zaredom ostao bez pobjede u Bundesligi. U Veltins Areni se osladila Arminia zahvaljujući pogotku Klosa (53). Momčadi iz Gelsenkirchena nije pomogla ni trenerska smjena, povratak Huuba Stevensa na klupu koja je postala 'ukleta'.

Werder je do pobjede u Mainzu došao u 90. minuti pogotkom Dinkcija, a iznimno uspješnu subotu za goste okrunio je i Eintrach koji je sa 2:0 slavio u Augsburgu. Momčad iz Frankfurta povela je autogolom Frambergera (53), a konačnih 2-0 postavio je Ilsanker (87).

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije