Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šime na meti velikih klubova

Barcelona ide po Vrsaljka! Ali, on je izabrao Manchester City

Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
07.05.2016.
u 14:52

Sassuolo će za Šimu tražiti 15 milijuna eura, a ta bi cijena za Juventus mogla biti malo previsoka

Barcelona ide po Šimu Vrsaljka, ali kako se to čini nemogućom misijom jer Šime odlazi u Manchester City objavio je katalonski Sport, a prenosi Goal.com.

City kontaktira mnogo bekova, i to jeftinih, jer planiraju pravi novac potrošiti na stopere i vezne igrače...

Vrsaljko je već zadnjih godina ponajbolji desni bek u Italji, cijelo se vrijeme ozbiljno povezuje s Juventusom i sigurno će dati ponudu. No, sada kada su se uključili i drugi velikani, Juve više nije tako sigurna oklada.

Također, cijena od 15 milijuna eura, koliko se pretpostavlja da će Sassuolo tražiti, za Juve i nije tako malo, a za City to neće biti nikakav problem.

>>Evo kako je Ante Ćorić prokomentirao interes Manchester Cityja!

Komentara 5

JU
juma
15:19 07.05.2016.

Teško mi je procijeniti Vrsaljka. Mediji ga hvale, statistika u Serie A mu je dobra, ali ne i izvrsna. U reprezentaciji odigra odlično protiv Rusije, pa potom jako slabo protiv Madjara. Mislim kako mu nedostaje puno više tjelesne robusnosti i oštrine za englesku ligu. Španjolska ili ostanak u Italiji je vjerovatno bolji izbor. Uostalom tko ide u City, ako ga traži Barcelona?

DU
Deleted user
17:33 07.05.2016.

Recepcioneri i njega se preko Dinama gura u repku? Imate vi bolje igrače ,ali vas stalno kradedu......e moja svastčarijo!!!!!!

OR
<orlando>
15:32 07.05.2016.

Pa ide tamo gdje će igrati a ne na klupi sjediti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije