Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGODNA DOSJETKA

Bale je nakon sat i pol od potpisa ugovora već imao za novi suzuki

Gareth Bale predstavljanje (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
02.09.2013.
u 18:39

Britanski autori smislili su kalkulator koji iz minute u minutu računa što si je Bale već mogao priuštiti od Realove plaće

Iako je transfer Garetha Balea nekima uvreda za svijet u kojem živimo, drugima je to dobra prilika za malo zabavne matematike.

Nepoznati autori strenice whatbaleearns.co.uk, od trenutka kada je službeno postao igrač Reala, pokrenuli su svojevrsni kalkulator koji računa što si sve Bale može priuštiti iz minute u minutu otkako je potpisao ugovor vrijedan 300 tisuća eura tjedno.

Po njihovoj računci, nakon samo deset sekundi od potpisa ugovora imao je novac za ručak, nakon sat i pol, u 14 sati, mogao si je priuštiti automobil suzuki swift. U 14.47 već je imao dovoljno novaca za doživotnu zalihu pečenog graha, a u 16 sati zaradio je 47 britanskih minimalnih tjednih plaća.

I to sve u samo tri i pol sata otkako je potpisao, bez da je odigrao minute za Real. Do 18.30, četiri sata nakon potpisa za Real, zaradio je oko 107 tisuća kuna.

Bale će godišnje zarađivati deset milijuna eura, dva manje od Cristiana Ronalda. Što li si je tek on dosada mogao priuštiti...

>> Bale: Došao sam učiti od Ronalda, on je ovdje gazda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije