Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADOST NA BARCELONU

Bajić: Igrali smo odlično, ovo nam daje vjeru za uzvrat i plasman u četvrtfinale

01.03.2021.
u 22:14

– Jako lijepa utakmica, dodao bih čak i vrlo dobra izvedba mojih igrača, uzme li se u obzir činjenica da posljednjih mjesec dana nismo bili zajedno - rekao je trener Mladosti Zoran Bajić

Sjajan rezultat postigli su vaterpolisti Mladosti na gostovanju kod Barcelone u prvom dvoboju osmine finala Eurokupa.

Utakmica je zbog Lenove kazne domaćinu odigrana u Gironi, a žapci su pobijedili s 11:9 (2:1, 1:3, 4:2, 4:3) i tako napravili veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale. Četiri pogotka postigao je Rus Konstantin Harkov, tri kapetan Luka Bukić (koji su tako potvrdili izvrsnu formu koju su pokazali na kvalifikacijskom turniru u Rotterdamu), a ostali strijelci bili su Radu, Lazić, J. Vrlić i Visković.

– Jako lijepa utakmica, dodao bih čak i vrlo dobra izvedba mojih igrača, uzme li se u obzir činjenica da posljednjih mjesec dana nismo bili zajedno. Pred kraj utakmice bio je vidljiv umor reprezentativaca, iza kojih su naporne kvalifikacije za OI, ali to se na rezultatu nije osjetilo. Pobjeda nad Barcelonom u gostima, i to još s dva pogotka razlike, daje nam vjeru u konačni uspjeh – poručio je učitelj žabaca Zoran Bajić.

U nekoliko navrata hrvatski je doprvak u drugom poluvremenu imao i tri pogotka razlike (9:6, 11:8), tako da pobjeda Mladosti praktično niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje. A konačni je rezultat postavio slovački sidraš u katalonskom sastavu Lukaš Durik pola minuta prije kraja utakmice. No, uspio je samo ublažiti poraz svoje momčadi.

Uzvratni susret igra se 6. ožujka u Zagrebu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije