Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU IH ZABORAVILI

Vaterpolisti prikupili preko 130 tisuća kuna za Petrinju

Hrvatska i Nizozemska susrele se u posljednjem kolu skupine B europskih kvalifikacija
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
23.02.2021.
u 15:15

Hrvatska vaterpolska obitelj pokazala je veliko vaterpolsko srce i solidarnost te složno odlučila da prikupljenim sredstvima pomogne obnovi oštećenog objekta sportske dvorane u Petrinji

Razoran potres koji je 29. prosinca 2020. godine pogodio Banovinu, udružio je cijelu Hrvatsku pa tako i vaterpolski svijet i hrvatski vaterpolisti su u želji da pomognu, organizirali humanitarnu akciju "Vaterpolisti za Petrinju" te na taj način prikupili 136.550,15 kuna, priopćeno je u utora iz Hrvatskog vaterpolo saveza.

- Hrvatska vaterpolska obitelj pokazala je veliko vaterpolsko srce i solidarnost te složno odlučila da prikupljenim sredstvima pomogne obnovi oštećenog objekta sportske dvorane u Petrinji, kao i oštećene obiteljske kuće našeg vaterpoliste iz Siska - navodi se u priopćenju.

- Svim sportašima, sportskim djelatnicima i mladima, kao i obiteljima iz Petrinje želimo da se što prije vrate u svoje domove kao i u sportske objekte kako bi se nastavili baviti svojim omiljenim sportovima. I ovog puta smo se uvjerili da zajedništvo i humanost oplemenjuje i naše i tuđe živote - dodaje u svom priopćenju HVS.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
15:45 24.02.2021.

Bravo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije