Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strani nogomet

Arsenal izgubio od Stokea, Schürrle zabio tri gola za Chelsea

Arsenal
Foto: Reuters (Ilustracija)
01.03.2014.
u 18:20

Milan Badelj odigrao je cijelu utakmicu za HSV koji je poražen u Bremenu od Werdera

Arsenal je propustio priliku zadržati se odmah iza Chelseaja na vrhu ljestvice engleskog prvenstva. Porazom kod Stokea znatno si je umanjio šanse za borbu za naslov prvaka. Jedini pogodak na utakmici zabio je Walters u 76. minuti.

Nikica Jelavić igrao je 90 minuta za Hull u 1:4 domaćem porazu od Newcastle i dobio žuti karton. Za Chelsea je briljirao Andre Schürrle koji je postigao sva tri pogotka u gostujućoj pobjedi protiv Fulhama 3:1.

Milan Badelj odigrao je cijelu utakmicu za HSV koji je poražen u Bremenu od Werdera. Robert Jarni kao trener Sarajeva startao je porazom, izgubio je kod Čelika u Zenici s 1:0.

Rezultati: Engleska, 28. kolo: Everton - West Ham 1:0, Fulham - Chelsea 1:3, Hull - Newcastle 1:4, Stoke -Arsenal 1:0. Poredak: Chelsea 63, Arsenal 59, M. City 57 (-2), Liverpool 56 (-1)...

Njemačka, 23, kolo: Augsburg - Hannover 1:1, Bayer - Mainz 0:1, Braunschweig - Borussia (M) 1:1, Borussia (D - Nürnberg 3:0, Werder - Hamburg 1:0. Poredak: Bayern 62 (-1), Borussia (D) 45, Bayer 43, Schalke 41 (-1), Wolfsburg 39 (-1)...

Španjolska, 26. kolo: Malaga - Valladolid 1:1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije