Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav dan!

Antonio Valencia dobio crveni, napao suca, ukrali mu kameru...

'Manchester United\'s Ecuadorian midfielder Antonio Valencia in action during the English Premier League football match between Manchester United and Bolton Wanderers at Old Trafford in Manchester, no
'ANDREW YATES'
15.09.2012.
u 14:10

Krilni napadač Manchester Uniteda neće po dobromu pamtiti nastupa za Ekvador u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Kad je odlazio na reprezentativnu akciju, Ekvadorac Antonio Valencia nije ni slutio kakva ga sve \"uzbuđenja\" čekaju. U južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu sa svojim je Ekvadorom odigrao 1:1 protiv Urugvaja. I na kraju se ispostavilo da je to jedina pozitivna stvar. Krilni napadač Manchester Uniteda na toj je utakmici dobio crveni karton, nakon utakmice je glavnog suca nazvao klaunom, a onda je po povratku u Manchester shvatio da mu je netko ukrao kameru.

- Eto, doživio sam da me opljačkaju u mojoj zemlji. Neće vas opljačkati nigdje drugdje. To jeb… osoblje koje provjerava prtljagu ukralo mi je kameru! Nadam se da će je dobro iskoristiti, te jeb… budale. Kakva sramota! Baš sam ogorčen - napao je Valencia svoje sunarodnjake, iako mu je kamera vrlo lako mogla nestati i u - Manchesteru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije