Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gem Set Hrvatska

Andrej Kramarić, Iva Majoli i Lovre Miloš stižu na Šalatu na tenisku feštu

Andrej Kramarić u Dubrovniku
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
05.06.2019.
u 16:39

Prikupljenim sredstvima izgradit će se multifunkcionalno sportsko igralište u Osnovnoj školi u Tordincima, u Vukovarsko-srijemskoj županiji, koja broji 125 učenika u 10 razrednih odjela, a nema ni igralište ni dvoranu

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić, jedina hrvatska osvajačica Grand Slam naslova Iva Majoli i hrvatski vaterpolski reprezentativac Lovre Miloš pridružili su se najpoznatijim hrvatskim sportašima i sportskim ikonama na prvom izdanju humanitarnog sportskog događanja Gem Set Hrvatska, koje će biti održano 12. lipnja na zagrebačkoj Šalati.

Andrej Kramarić, Lovre Miloš i Marijo Možnik pridružili su se već najavljenim sportskim velikanima, a na listu tenisača upisali i Iva Majoli, Jelena Kostanić Tošić, Tena Lukas, Mate Delić, Lovro Zovko i Ivan Ljubičić. Dolazak su već potvrdili i Luka Modrić, Dejan Lovren, Valent i Martin Sinković, Ivan Dodig, Bojan Bogdanović, Ivan Klasnić, Sara Kolak, Ana Konjuh, Dina Levačić, Mate Pavić, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić i Ivan Perišić.

Andrej Kramarić u Dubrovniku
1/5

Projekt u organizaciji Zaklade Marin Čilić okupit će 24 sportaša koji će biti podijeljeni u 12 parova, a svaki će par činiti jedan tenisač i jedan sportaš. Igrat će se po jedan super tie-break, a nakon natjecanja po skupinama pobjednika turnira dobit ćemo kroz polufinale i finale.

Prikupljenim sredstvima izgradit će se multifunkcionalno sportsko igralište u Osnovnoj školi u Tordincima, u Vukovarsko-srijemskoj županiji, koja broji 125 učenika u 10 razrednih odjela, a nema ni igralište ni dvoranu.  

- Izuzetno mi je zadovoljstvo sudjelovati u ovom humanitarnom projektu i biti među svim ovim velikim sportašima. Prikupljena sredstva bit će iskorištena za izgradnju sportskih igrališta, a ja se iskreno nadam da ćemo to ostvariti vrlo brzo, kako bi se djeca mogla uključiti u sportske aktivnosti te živjeti zdravije i veselije - izjavio je  Andrej Kramarić koji bi, ako će tako odrediti ždrijeb, možda snage udružiti s osvajačicom Roland Garrosa 1997. Ivom Majoli.

- Nisam ni najmanje dvojila oko sudjelovanja, jer je riječ o uistinu posebnom projektu u organizaciji Zaklade Marin Čilić. Sigurna sam da će Šalata taj dan biti ispunjena do posljednjeg mjesta i da će atmosfera biti sjajna. Čula sam da se svi sportaši ozbiljno pripremaju za natjecanje tako da jedva čekam da izađemo na teren i zaigramo meč za djecu Hrvatske - istaknula je Iva Majoli.

Da ovo događanje ne prođe bez hrvatskih vaterpolista pobrinut će se igrač zagrebačke Mladost i reprezentativac Lovre Miloš.

- Iznimno mi je drago što ću na jedno popodne reprezentativne pripreme zamijeniti igranjem tenisa. Iako nisam neki veliki talent, dat ću sve od sebe da pružim što bolji otpor Marinu i ostalim hrvatskim sportašima. Projekt koji je pokrenula Zaklada Marin Čilić je zaista hvalevrijedan i sretan sam što ću biti dijelom te priče - izjavio je Miloš.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije