Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ISKOPALI MU GROB'

Goran Ivanišević žestoko 'oprao' Srbe zbog odnosa prema Đokoviću!

Goran Ivanišević
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
05.06.2019.
u 08:21

- Ja sam uvijek znao da će se vratiti, to je balkanska glava, jak je on, prije svega mentalno, jer da nije tako, ne bi osvojio toliko grand slamova. Malo je u jednom razdoblju skrenuo s puta, što je možda i normalno, ali sada ponovo dominira tenisom.

Legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević poručio je da mu je jako drago što se Novak Đoković nakon razdoblja krize i pada vratio na svjetski vrh.

- Svi su ga već pokopali kad mu se dogodila ona ozljeda, pa i vi tamo u Srbiji. Sve sam pratio, napravili ste mu "grob", ušli ste u razne teorije zavjere, što se događa s njim, povezivali ste ga s nekim čudnim stvarima. Pitali ste se jede li meso, kako se hrani, zašto je smršavio - rekao je Ivanišević za Kurir pa dodao:

- Ja sam uvijek znao da će se vratiti, to je balkanska glava, jak je on, prije svega mentalno, jer da nije tako, ne bi osvojio toliko grand slamova. Malo je u jednom razdoblju skrenuo s puta, što je možda i normalno, ali sada ponovo dominira tenisom.

Na Roland Garrosu će navijati za srbijanskog tenisača.

- Gledajući dosadašnje mečeve Noleta na Roland Garrosu, to vam je kao da se utrkuju ferrari i jugo. Ide jugo, ali se raspadne, dok ferrari ide dalje i ne zaustavlja se! To je sada Novak u odnosu na druge. Igra s nevjerojatnom mirnoćom, vidi se da je spreman, u glavi je totalno čist i točno zna što hoće. Tada je najjači i nitko mu ne može prići - rekao je Ivanišević.

Ivanišević očekuje finale Đokovića i Rafaela Nadala.

- Moje mišljenje je da samo njih dvojica mogu osvojiti Roland Garros. Tko će osvojiti, ja bih ovako to povezao. Rafa je blagi favorit, ali bih volio da Đoković ponovo podigne pehar u finalu. U stvari, tako moje srce kaže - rekao je Ivanišević koji vjeruje da Đoković može oboriti Federerov rekord po broju osvojenih grand slamova.

>> U u videu u galeriji pogledajte kako je Goran Ivanišević objasnio da Amerikanac ne može trenirati Balkaca

Komentara 4

Avatar patkovic
patkovic
09:19 05.06.2019.

ipak nema posle operacije više onog strašnog vraćanja servisa pa ni one žestoke i kratke dijagonale

SC
schwertransport
08:49 05.06.2019.

Svatko brani svoje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije