Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI NA TRENINGU

'U Osijeku je odlična atmosfera, pamtim kako se navijalo za nas'

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
21.03.2016.
u 22:45

Nakon Osijeka i Izraela, Hrvatska 26. ožujka igra s Mađarskom u Budimpešti.

Hrvatski nogometni reprezentativci odradili su na maksimirskom stadionu prvi trening u punom sastavu uoči priremnog dvoboja s Izraelom 23. ožujka u Osijeku. 

Hrvatski nogometaši trenirali su po prvi puta u novoj opremi, posebno izrađenoj za EURO u Francuskoj. U Gradskom vrtu Izraelu će se suprotstaviti u prvoj garnituri, prepoznatljivoj po crveno-bijelim kvadratićima, dok će tri dana poslije protiv Mađara premijeru imati i druga, plava garnitura koja, također, u svojoj osnovi ima šahovnicu sastavljenu od svjetlijih i tamnijih nijansi plave boje.

Trening je inače trajao svega 20-tak minuta, nakon čega su igrači otišli u svlačionice. 

- Imamo dvije utakmice s dobrim protivnicima i nadam se da ćemo odigrati kako treba, a treninzi će nam poslužiti da se pripremimo - kazao je nakon treninga Nikola Kalinić, napadač talijanske Fiorentine.

- U Osijeku je odlična atmosfera, sjećam se kako je bilo protiv Azerbajdžana - naše odlične utakmice i odličnog navijanja - izjavio je vezni igrač Sporting Gijona Alen Halilović, ujedno i najmlađi član reprezentacije. 

Nakon Osijeka i Izraela, Hrvatska 26. ožujka igra s Mađarskom u Budimpešti.

>> Navijači su protiv Šukera i Čačića? Pa neka nas onda ne gledaju

Komentara 11

MA
mađar
10:09 22.03.2016.

Mislim da bi bilo dobro odigrati jednu tekmu Bijeljini da se utvrdi ispravnost semafora.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:36 21.03.2016.

Mi žene čvrsto smo uz vas..ja, melinda, lavica ....

Avatar Bekrija
Bekrija
08:34 22.03.2016.

HNS pexxxxi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije