Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb CO

Ako nas rekreativci tjeraju iz dvorane, neće biti ništa dobro

Zagreb CO Partizan (1)
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
02.12.2013.
u 08:00

– Jako sam razočaran. Neke stvari su bile dobre, ali je bilo puno više lošijih. Znali smo kako će Celje igrati, znali smo sva pitanja unaprijed a nismo imali odgovore

Ante Ančić, direktor rukometnog kluba CO Zagreb, ni dan poslije celjske utakmice nije krio nezadovoljstvo izvedbom njegove momčadi u dvorani Zlatorog gdje su zagrebaši izgubili sa 20:26.
Ništa od smjene

– Jako sam razočaran. Neke stvari su bile dobre, ali je bilo puno više lošijih. Znali smo kako će Celje igrati, znali smo sva pitanja unaprijed a nismo imali odgovore – rekao je Ančić.

Da neće biti dobro Ante Ančić vidio je već na utakmici SEHA lige u Banjaluci kada je Zagreb nakon početnog vodstva od 8:1 na kraju spašavao bodove.

– Protiv Borca obrana 5-1 nije bila dobra. I onda je trener odigra ponovno protiv Celja. Naravno da nije bilo dobro. Kada je promijenio u 6-0, bilo je puno bolje – rekao je Ančić.

Hoće li ovaj poraz povući neke poteze?

– Ne, zasad ostaje sve po starome. Imamo dovoljno vremena da stvari dođu na svoje do 8. veljače kada igramo s Motorom – istaknuo je Ančić.

Ali, sada više Zagreb ne ovisi samo o sebi za plasman u osminu finala Lige prvaka.

– Istina, ovisimo o Motoru kako će igrati u Celju i doma s Veszpremom. Ali, prvo moramo pobijediti Motor. S igrom iz Celja to neće biti moguće. Pa oni su nas pobijedili s dva raspoložena igrača – rekao je Ante Ančić.

U cijeloj ovoj situaciji direktor kluba pokušao je naći i poneko opravdanje.

– Gledam kakve uvjete imaju Celjani i onda mi se plače. Imaju stalnog sponzora, imaju dvoranu na raspolaganju kad god požele, imaju navijače. A mi? Ne možemo sastaviti ni tri sata treninga u komadu jer nas u “Kutiji šibica” nakon 90-minutnog termina tjeraju rekreativci – istaknuo je Ančić.

Zagreb je na početku sezone imao i problem s igračkim kadrom.

– Odmah na početku ozlijedili su se Kovačević, Šandrk, Obranović i Brozović. Sve stožerni igrači obrane. Najviše nam nedostaje Ilija Brozović. Da je on spreman, jučer bi Marić potpisao za Kaddeten – rekao je Ančić.
Upravo su kružni napadači Zagreba najslabija karika momčadi.
Ne vidi se napredak

– Što je najtužnije, Marić misli da sve radi ispravno, a pet trenera, koliko ih je promijenio u posljednjih nekoliko godina, po njemu rade krivo – istaknuo je Ančić.
Više se u klubu ne mogu vaditi na činjenicu da imaju mladu i neiskusnu momčad.
– Naravno da ne možemo. Ti dečki iza sebe već imaju sezonu u Ligi prvaka. Ma nije čak ni problem da se izgubi utakmica ako se vidi napredak. Ali se on baš sada i ne vidi – zaključio je Ante Ančić.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije