Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetili se

Zvijezde 'Zabranjene ljubavi' nakon 16 godina ponovno zajedno, fanovi serije oduševljeni

Foto: Promo
1/12
22.05.2020.
u 18:13

Kolege su sada na Instagram profilima objavili zajedničku fotografiju, nakon punih 16 godina od početka snimanja sapunice.

Hrvatska serija 'Zabranjena ljubav' krenula s emitiranjem davne 2004. godine, a bila je to ujedno i prva hrvatska sapunica na tada novonastaloj RTL Televiziji.

1/11

Prikazivala se sve do 2008. godine, a snimljeno je i emitirano ukupno 759. epizoda. Godinama nakon, reprize ove serije gledale su se iznova i iznova.

Među mnogobrojnim glavnim glumcima bili su i Mario Valentić i Mirna Medaković Stepinac, koji su glumili Bornu i Maju.

Kolege su sada na Instagram profilima objavili zajedničku fotografiju, nakon punih 16 godina od početka snimanja sapunice.

"Mario Valentić je rječitiji i romantičniji u svojoj objavi, ja sve šturo, kratko i u sebi. Ljubav koja traje već 16 godina", napisala je Mirna. 

Foto: Instagram screenshot

Emotivni Mario kolegici se također zahvalio u opisu fotografije.

"Hvala Zabranjenoj ljubavi što mi je omogućila ovu ljubav", napisao je.

Na njihove objave reagirali su i njihovi pratitelji koji nisu krili sreću što ih ponovno zajedno vide.

"Borna i Maja, uvijek se rado sjetim te serije... trebalo bi ju pogledati", "Sjećam se toga. Maja i Borna. Kako divne uspomene i dan danas pogledam Zabranjenu ljubav",  samo su komentara na Instagramu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije