Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksplicitne snimke

Zvijezda serije 'Najbolje godine' potpuno gola na filmu

katarina radivojević
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
19.01.2016.
u 14:24

Iako joj ovo nije prvi put da pred kameru staje kao od majke rođena, ovog puta glumica je otišla korak dalje i profesionalno odradila eksplicitne scene kao prava profesionalka

Srpska glumica Katarina Radivojević koju pamtimo po ulozi Lorene Hajduk u seriji 'Najbolje godine' potpuno se razgolitila za potrebe ruskog filma Morfij.

Iako joj ovo nije prvi put da pred kameru staje kao od majke rođena, ovog puta glumica je otišla korak dalje i profesionalno odradila eksplicitne scene kao prava profesionalka.

Foto: Youtube/Screenshot

Inače, Katarina se proslavila ulogom u filmu Zona Zamfirova u kojem je uzburkala maštu muškaraca pojedinim scenama, a za film Čarlston za Ognjenku potpuno se razgolitila i bez srama odradila scene seksa.

>>Srbijanska glumica pokazala grudi dečku Jelene Veljače

>>Srpska glumica Katarina Radivojević dobila zelenu kartu

>>Katarina Radivojević izvijala se uz ritmove romske glazbe

Komentara 3

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
16:25 19.01.2016.

1:19min

Avatar utunelu
utunelu
08:40 20.01.2016.

sta mi imamo s srpskom glumicom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije