Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojio Tony

Zvijezda 'Breaking Bada' nastavlja rasturati!

Bryan Cranston
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
09.06.2014.
u 07:37

Zvijezda serije 'Breaking Bad', glumac Bryan Cranston, nastavio je svoj trijumfalni niz i dobio Tonyja za najbolju glavnu mušku ulogu u svom brodvejskom debiju...

Zvijezda serije 'Breaking Bad', glumac Bryan Cranston, nastavio je svoj trijumfalni niz i dobio Tonyja za najbolju glavnu mušku ulogu u svom brodvejskom debiju. Nagrađen je za ulogu Lyndona Johnsona u predstavi 'All the Way', javlja  Guardian.

Za ulogu profesora kemije u hit seriji 'Breaking Bad', Bryan je osvojio brojne Emmyje te stekao poklonike diljem svijeta. Ovogodišnju dodjelu Tonyja vodio je glumac Hugh Jackman, vrativši se tako u tu ulogu nakon devet godina.

>>Zamislite da je 'Breaking Bad' bio samo san

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije