Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loš plasman

Zrinko Tutić: Već 15 godina propadamo na Eurosongu!

'za zivot......02. 04. 2009. tutico/zrinko tutic Photo: Zeljko Hladika/Vecernji list'
'Zeljko Hladika/Vecernji list'
24.05.2013.
u 13:10

Ovom prigodom Klapa s mora bila je kostimirani boy bend, komentirao je Zrinko Tutić koji je s Majom Blagdan i "Svetom ljubavi" na Eurosongu 1996. godine osvojio četvrto mjesto

 

Petnaest godina propadamo na Eurosongu, valjda je taj mazohizam u nama važan, što više propadnemo, to je stvar bolja, komentirao je za Internetska posla Danijela Delalea Zrinko Tutić  koji je s Majom Blagdan i 'Svetom ljubavi' na Eurosongu 1996. godine osvojio četvrto mjesto. 
– Ima različitih pogleda na svijet, i to je u redu, ali ima i nas nekih što se stalno ispričavamo što smo bili četvrti; Rajko se ispričava što je pobjedio na Eurosongu, Huljić se ispričava što je i on bio četvrti. Ovom prigodom Klapa s mora bila je kostimirani boy bend. Mi smo imalo dobre plasmane sa srednjoeuropskom pop glazbom, koja nije previše amerikanizirana, ove godine kada sam čuo Dansku (koja je pobijedila), rekao sam, eto je, pobjednica! – dodao je. 
Na pitanje zašto više nije toliko aktivan u stvaranju glazbe kaže: 
– Više razloga je, ali ja zasad nisam prepoznao ništa talentirano kao Doris ili kao Tajči. Danas su svadbe jedina mjesta gdje se mora podilaziti kako bi svatovi bili zadovoljni, jer je kompletna klupska scena propala.

 

Petnaest godina propadamo na Eurosongu, valjda je taj mazohizam u nama važan, što više propadnemo, to je stvar bolja, komentirao je za Internetska posla Danijela Delalea Zrinko Tutić koji je s Majom Blagdan i "Svetom ljubavi" na Eurosongu 1996. godine osvojio četvrto mjesto. 

– Ima različitih pogleda na svijet, i to je u redu, ali ima i nas nekih što se stalno ispričavamo što smo bili četvrti; Rajko se ispričava što je pobijedio na Eurosongu, Huljić se ispričava što je i on bio četvrti. Ovom prigodom Klapa s mora bila je kostimirani boy bend. Mi smo imali dobre plasmane sa srednjoeuropskom pop-glazbom, koja nije previše amerikanizirana. Ove godine, kada sam čuo Dansku (koja je pobijedila), rekao sam, eto je, pobjednica! – dodao je. 

Na pitanje zašto više nije toliko aktivan u stvaranju glazbe, kaže: 

– Više je razloga, ali ja zasad nisam prepoznao ništa talentirano kao Doris ili kao Tajči. Danas su svadbe jedina mjesta na kojima se mora podilaziti kako bi svatovi bili zadovoljni jer je kompletna klupska scena propala.

>> Klapa bez finala: Nismo se mogli oduprijeti SSSR-ovskom lobiju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije