Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika sreća

Zoran Mamić u Mostaru čeka četvrto dijete! Partnerici podrijetlom iz Srbije i njemu stiže pojačanje

Foto: Igor Soban/Pixsell
1/14
09.04.2024.
u 12:58

Zoran Mamić čeka svoje četvrto dijete, a drugo s partnericom Senkom Mandić!

Zoran Mamić i Senka Mandić čekaju svoje drugo dijete, doznaje časopis Story. U hercegovački dom bivšeg trenera i sportskog direktora Dinama i 11 godina mlađe partnerice podrijetlom iz Srbije uskoro stiže pojačanje jer par već ima kćerkicu rođenu u svibnju 2020. godine.

Njihova ljubavna priča počela je susretom u Dubaiju, gdje je Senka radila u restoranu. Tamošnju adresu ubrzo je zamijenila onom zagrebačkom, a zatim i mostarskom, gdje žive i danas. U fokus javnosti dospjela je 2019. kada se sa Zoranom pojavila na božićnom domjenku Dinama, a upravo se u to vrijeme i doznalo da je trudna. Inače, Zoran iz prvog braka ima dvoje djece, a zanimljivo je da je njegova najmlađa kći mlađa i od njegove unuke koju mu je u listopadu 2018. rodila kći Nina.

Podsjetimo, Mamić od travnja 2021. boravi u Bosni i Hercegovini, gdje je pobjegao kako ne bi završio u zatvoru nakon što je osuđen na kaznu u trajanju od četiri godine i osam mjeseci zbog izvlačenja novca iz Dinama. U susjednoj se državi nalazi i njegov brat Zdravko Mamić koji je ondje iz istog razloga. Braća Mamić dobro su poznata domaćoj javnosti ne samo po svom poslu, već i po turbulentnim ljubavnim životima.

 

FOTO Bjegunac Zoran Mamić snimljen u Zenici, poznato što je radio ondje

1/5

VEZANI ČLANCI: 

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

Zorana su nakon razvoda od supruge Vanje Horvat, s kojom je proveo 17 godina i dobio dvoje djece, povezivali s nizom ljepotica. Vanju, inače kći jednog od najboljih rukometaša bivše države Hrvoja Horvata i sestru sadašnjeg rukometnog izbornika, koji se kao i otac zove Hrvoje Horvat, Zoran je upoznao kad mu je bila samo 21 godina. Vanja je tad bila studentica stomatologije, a Zoran je prolazio krizu zbog teške ozljede koljena nakon koje je dobio i žuticu.

 

Foto: Facebook/RTL

 

Vjenčali su se u svibnju 1993. godine, a svadbeno slavlje za stotine uzvanika održalo se u Kristalnoj dvorani tadašnjeg hotela Intercontinental. Nekoliko godina kasnije preselili su se u Njemačku, gdje su živjeli sve do 2005. godine kad se, na poziv svog brata Zdravka, Zoran odlučio vratiti u Hrvatsku. Nakon 17 godina braka Vanja je podnijela zahtjev za razvod, a kap koja je prelila čašu navodno je bila njegova afera s Anom Šikić s kojom se 2014. i oženio. Bračne zavjete izmijenili su sredinom 2014. na intimnom vjenčanju u zagrebačkom restoranu Dubravkin put. Drugi brak mu nije dugo potrajao te se od plavokose Ane razveo već dvije godine kasnije, pisao je Story. 

 

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:03 09.04.2024.

Uvijek ima isti tip ženske.

AF
AfganistanskiHrvat
18:41 09.04.2024.

Svaka ptica svome jatu leti ali gdje u Mostaru i Hercegovini sa Srpkinjom. Što kaže brat Stojan na to?

Avatar volim fritule
volim fritule
15:21 09.04.2024.

ajde još malo če čaču i strica posjećivati u remetincu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije