Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jan Kerekeš:

'Znaš da si odradio dobar koncert kad te Hitna pomoć vozi s pozornice!'

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/3
20.08.2018.
u 12:36

Glumac i pjevač benda Cold Snap tijekom nastupa na Špancirfestu u Varaždinu ozlijedio je ligamente u peti.

"Znaš da si odradio dobar koncert kad te Hitna pomoć vozi s pozornice! Na drugoj pjesmi su mi pukli ligamenti u peti, svirali smo 22 pjesme. Čak smo početak Silent Killera svirali dva puta jer sam od bolova zaboravio pjevati. Nemojte mi zamjeriti na tome..."

Napisao je to nakon odličnog nedjeljnog koncerta na Špancirfestu frontmen varaždinskog benda Cold Snap i glumac Jan Kerekeš, koji se oporavlja od ozljede. Unatoč bolovima, najavio je da neće biti otkazivanja predstave u kojoj glumi, "Očeš nečeš, doktor", u izvođenju Kerekesh teatra na pozornici kod Vile Bedeković.

"Hvala svima koji su došli na koncert, bilo mi je predivno i posebno! Hvala Špancirfest, hvala organizatorima, hvala svima koji su nam pomogli da nastup izgleda tako kako je izgledao!", poručio je Kerekeš.

VIDEO Izabrali smo deset najseksi Hrvata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije