Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sam Asghari

Zgodni dečko Britney Spears nekada je imao 130 kg i izgledao ovako

Foto: Instagram
1/7
20.07.2018.
u 14:52

Sam je sada fitness trener, a prije nekoliko godina borio se s viškom kilograma jer je obožavao slatkiše i fast food.

Sam Asghari, dečko pjevačice Britney Spears je i poznati fitness trener koji na svom profilu na Instagramu redovito objavljuje fotografije iz teretane i hvali se svojim mišićavim tijelom.

Međutim, nije uvijek Sam imao tako savršeno oblikovano tijelo i priznao je to i sam objavom jedne fotografije iz vremena kada je ima 130 kilograma. Želio je promjenu i odlučio je uhvatiti se u koštac s viškom kilograma i počeo je vježbanju

 

 

- Odlučio sam dati sve od sebe i promijeniti stvari - napisao je Sam.

U jednom intervju ispričao je kako s 19 godina, kada je imao 130 kilograma shvatio da su mu prehrambene navike užasne.

- Jeo sam samo slatkiše i ugljikohidrate i fast food. Pao sam u depresiju i bio sam razočaran sam sobom i odlučio sam poduzeti nešto i popraviti stvari - rekao je Sam.

U samo pola godine došao je do željenih rezultata i smršavio je 45 kilograma i počeo se baviti modelingom, a zahvaljujući novoj liniji i poslu dobio je posao u spotu svoje sadašnje djevojke. 

1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije