Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILA SVE DETALJE

Žena Dinamovca završila na operaciji: 'I dalje sam dosta krvava, nisam mogla sama'

Foto: Instagram
1/7
23.01.2020.
u 12:57

– To je sada još malo krvavo. Prvo su mi dali injekciju na svaki aterom pa smo sačekali minutu i onda su mi to obrijali, a potom u tri reza jednostavno odstranili i zašili iglom i koncem – objasnila je detalje.

Supruga Dinamovca Izeta Hajrovića Leyla Hajrović sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila da se podvrgnula manjem zahvatu uklanjanja ateroma s tjemena. Naime, blogerica je otkrila da se na operaciju odlučila nakon gotovo tri godine, a ateromi su joj uklonjeni pod lokalnom anestezijom.

– Ja to već imam skoro tri godine i bila sam već jednom kod doktora da to pokažem i tada mi je doktorica rekla, ako me ne boli i ako me ne smeta, da to ne diram. Ako bi to raslo dalje i ako bi počelo boljeti, onda se to treba odstraniti – objasnila je Leyla pratiteljima u Instagram storyjima.

Foto: FIBA/Screenshot

– Sva tri su bila na tri različita mjesta i meni je to počelo rasti, a s vremenom me počelo i boljeti – dodala je i priznala da se uvijek bojala toga i dvoumila zbog toga što liječnici moraju obrijati taj dio glave, no rekla je kako je sve prošlo u najboljem redu te da se skoro ništa ne vidi, osim što joj je kosa bila malo krvava

– To je sad još malo krvavo. Prvo su mi dali injekciju na svaki aterom pa smo pričekali minutu i onda su mi to obrijali, a potom u tri reza jednostavno odstranili i zašili iglom i koncem – pojasnila je detalje. 

– Meni je kosa dosta krvava jer ne smijete kosu prati pet dana najmanje, mama mi je pomogla da to sa strane malo operem jer nisam mogla sama – rekla je.

Dodala je i da konce mora izvaditi za 14 dana te da je zahvat ništa nije bolio, a svima koji to imaju kao i ona, poručila je da se ne trebaju bojati te da se obrate liječniku

Ključne riječi

Komentara 6

5S
505.scrtom
13:22 23.01.2020.

Dno dna taj instagram kada nemaš drugog posla nego djeliti svoj privatni život s drugima.

OI
Oidar
13:49 23.01.2020.

Gosp. Miskecu u Zagorju kockica obavila nuždu van dozvoljeno područja, ribaru Mati na Korčuli orada umjesto da je progutala jesku zakačila se drobom na udicu, u Slavoniji svinje štrajkaju glađu kako bi u kulenu bilo manje masti.

GA
greko.avenger
13:19 23.01.2020.

Ovo je definitivno vijest za naslovnicu!brz oporavak i da sto prije mozes oprati tu pametnu glavicu.. 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije