Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgoda na moru

Zbog ozljede u Hrvatskoj popularni Barney Stinson završio u bolnici

Foto: Screenshot Instagram
1/6
17.10.2019.
u 10:09

Sve se zakompliciralo zbog jedne bodlje koju nije izvadio

Nije tajna da je glumac Neil Patrick Harris, kojeg znamo po ulozi u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku', ovo ljeto proveo i u Lijepoj Našoj, no na Instagramu je otkrio da je upravo kod nas zadobio ozljedu zbog koje je morao na operaciju.

Poznati glumac trenutno se oporavlja od ozljede, a fotografiju iz bolnice podijelio je na svom Instagram profilu te objasnio o čemu se točno radi.

- Imao sam operaciju danas. Spotaknuo sam se i pao na morskog ježinca prije gotovo dva mjeseca dok sam se penjao na kamene litice u Hrvatskoj - napisao je.

Foto: Screenshot Instagram

Sve se zakompliciralo zbog jedne bodlje koju nije izvadio.

- Većinu bodlji sam izvadio sam, no dvije su ostale i zbog jedne sam zadobio infekciju. Ispostavilo se kako je probila tetivu - pojasnio je. Stavio je i fotografiju gipsa kojeg će morati nositi te snimku s ultrazvuka. Zahvalio se i kirurškom timu doktora Dana Polatschog koji je spriječio daljnje širenje infekcije.

Neil je sa svojim suprugom Davidom Burtkom i njihovom posvojenom djecom ovo ljeto posjetio najpopularnije turističko mjesto za poznate - otok Hvar. U braku su od 2014. godine, a zaručili su se čak pet godina prije samog vjenčanja. Naime, par je čekao da se legaliziraju istospolni brakovi u New Yorku. Vjenčanje su imali u Italiji, a na svadbi im je svirao poznati pjevač, Elton John.

Osim spomenute serije, Neil je glumio i u serijama 'The Music Blog of Dr. Awful' i 'Loser', za koju je dobio prestižnu nagradu Emmy. Okušao se i u filmovima 'Čovjek u potkrovlju', 'Ne naš sin', 'Naslijeđe grijeha', 'Harold and Kumar', 'The Best and the Brightest' i u popularnom filmu 'The Smurfs'. Poznat je i na kazališnim daskama, a za ulogu u predstavama dobio je i tri nagrade 'Tony'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije