Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajednički izlazak

Zaljubljeni Lokas i njegova 20 godina mlađa odabranica plijenili poglede na reviji

Foto: Goran Perešin
1/15
16.10.2019.
u 14:50

Ivana Paradžiković, Gina Viktorija Damjanović, Mila Elegović, Jelena Lešić, Ana Begić Tahiri te brojni drugi uživali u osam revija prve večeri ZFD-a

Nije tajna da je Zagreb Fashion Destination već neko vrijeme događaj koji se ne propušta. Hvalevrijedan projekt prije svega potiče mlade dizajnere, ali i one već afirmirane, da budu najbolja verzija sebe i da sve što rade čine predano jer se trud uvijek isplati.

Upravo su to sinoć u zagrebačkoj Tvornici kulture dokazali svi koji su pred mnogobrojnom publikom prikazali svoje kolekcije. Ovogodišnja tema i misao vodilja same manifestacije bila je naša Zemlja i njeno očuvanje.

Foto: Goran Perešin

Prvu večer ZFD-a otvorio je Delight by Ivan Friščić koji je svojim iznimno nosivim komadima poput odijela i kaputa zasluženo odnio gromoglasan pljesak. Kreativci iz tima Callegari i ove sezone pokazali su da se između njihovih redova kriju mlade nade. Apsolutno oduševljenje odnijele su mlade dizajnerice koje stoje iza brenda Mateyaneira. Lijepa i ženstvena kolekcija iza koje stoji brend Anovi i ove je godine blistala, dok je Bubabu Design iz Splita na pistu donio dašak sunca i osvježenje. Dora je svojim finim krojevima prikazala čar smjele elegancije, a pojačanje iz Rijeke stiglo je pod nazivom brenda – Kayra Design. Uvijek vjeran svojoj estetici, Stolnik je sinoć prikazao jednu lijepu kolekciju.

Foto: Goran Perešin

Ivana Paradžiković, Gina Viktorija Damjanović, Tihana Harapin Zalepugin, Mila Elegović, Ana Begić Tahiri, Jelena Lešić, Lara Antić, Martina Stjepanović, Nadia Cvitanović te brojne druge poznate ljepotice uživale su u čak osam revija, ne skrivajući svoje oduševljenje viđenim.

Među uzvanicima bio je i voditelj Joško Lokas sa svojom odabranicom, bivšom Miss Turizma Jelenom Katarinom Kapom. Par je na reviju stigao odlično raspoložen, a posebnu pozornost plijenila je Jelena koja je na reviji posebno zablistala.

Foto: Goran Perešin

Produkcijski je vrlo slikovito prikazana slika prirode kroz kišu koja za vrijeme revija neprestano pada i tako „gasi Amazonu“. Za zagađenje i uništavanje prirode, nažalost, najčešće je zaslužan čovjek. Osim prekrasnih kreacija kroz koje su se dizajneri predstavili, osim druženja i inspiracije, događaj poput ovog na hvalevrijedan način šalje vrlo važnu poruku. Danas nas očekuje novih osam dizajnera i pregršt inspiracije i pozitivne energije.

Komentara 4

OB
ObrenM
16:00 16.10.2019.

Lokas kako tako,a njegova fantasticna supruga -bljak.Uzalud joj 20 godina manje, kada je ispod prosjecnog izgleda.Gore debela,a na slavujevim nozicama.Haljina je najobicnija asimeteicna vreca.Zato su i plijenili poglede.

DU
Duslikr
15:28 16.10.2019.

Predivno.... leptirići

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
16:02 16.10.2019.

Opaaaaa Lokiiii....samo rokaj dok ide...samo jakoooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije