Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se obožavateljima

Završila na šivanju: Naša pjevačica ozlijeđena u potresu u Zagrebu

Foto: Instagram
1/7
22.03.2020.
u 17:23

Pjevačica Nika Turković ozlijeđena je u potresu koji je u nedjelju ujutro zadesio Zagreb.

Mlada pjevačica Nika Turković završila je na šivanju nakon što je ozlijeđena tijekom potresa koji je rano jutros zadesio Zagreb. Potres magnitude 5.3 po Richteru izazvao je snažno podrhtavanje, a baš u trenutku dok se sve treslo Nika je pokušala otvoriti vrata od smočnice što se pokazalo kao loša odluka.

1/29

- Mali savjet, nemojte otvarati špajzu za vrijeme potresa jer bi teški objekti mogli ispasti pa biste mogli završiti na šivanju, neću vam to pokazati - kazala je Nika u videu koji je objavila na svom Instagramu dodavši kako se nada da su svi ostali dobro.

Nika je naposljetku završila na šivanju, a kako je to izgledalo otkrio je na svom profilu njezin dečko, pjevač Matija Cvek.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

O svom odnosu s Matijom Nika je nedavno progovorila i za Večernji list. - Što smo dulje zajedno, to mi manje sve smeta. Normalno je da će drugi pokazivati interes za naš privatni život jer se oboje bavimo glazbom, na sceni smo i eksponirani. Također, sami smo odabrali privatni život staviti na društvene mreže i o tome otvoreno govoriti, tako da je to naša odgovornost. Ipak, sami biramo što i koliko objavljujemo, tako da je naš pravi privatni život i dalje privatan, što oboje i želimo. Vratila bih se na to da su društvene mreže kompletno naš izbor i naša odgovornost. Koliko god volim dijeliti svoj život na društvenim mrežama, ono najbolje ipak ostaje samo moje i to je poanta zdravog odnosa udvoje, ali i zdravog odnosa s društvenim mrežama - kazala je mlada pjevačica.

Ključne riječi

Komentara 12

KA
kajbum
19:38 22.03.2020.

Ona pumpa usne dok je citava drzava u kurcu

MA
Maiden
18:53 22.03.2020.

Doista?

BR
Brandfackel2
17:52 22.03.2020.

Sva sreća da ste objavili i sliku ove mlade zvijezde jer kad sam vidio naslov u kom stoji pjevačica i šivanje, odmah sam pomislio na Severinu i na neki drugi organ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije