Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašne posljedice

Komičarka nakon potresa u Zagrebu ostala bez krova nad glavom: 'Nemamo više gdje živjeti'

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/5
22.03.2020.
u 11:33

- Dobro sam, al sam još u šoku. Trenutno idem odspavat malo u autu, pa kad prođe ovo sve idem vidjet jel se šta da spasiti iz stana - poručila je Marina Orsag.

Komičarka Marina Orsag koju trenutno gledamo u zabavnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato' javila se nakon jutrošnjeg potresa koji je pogodio Zagreb.

Marina se obratila svojim obožavateljima putem Facebooka i poručila im da je dobro, a otkrila je i da je ostala bez krova nad glavom.

1/2

- Za sve koji/e brinu... dobro smo i ja i Zvonko. Nemamo više gdje za živjeti, al i to će se riješiti. Stay positive and away from people!!- napisala je Marina i zamolila sve da ju trenutno ne zovu.

- Javit ću se. Dobro sam, al sam još u šoku i neda mi se ponavljat jednu te istu priču. Kad dođem sebi, javim se. Trenutno idem odspavat malo u autu, pa kad prođe ovo sve idem vidjet jel se šta da spasiti iz stana. Hvala vam svima na brizi - poručila je Orsag.

Foto: Facebook/RTL

Podsjetimo, potres magnitude 5.3 po Richteru jutros je oko 6:23 zatresao Zagreb. Nakon pola sata dogodio se i drugi, nakon čega se još u nekoliko navrata osjetilo podrhtavanje. Snažan potres izazvao je golemu materijalnu štetu na brojnim zgradama i kućama, pogotovo u samom centru grada.

O potresu se jutros oglasila i Nives Celzijus. - A šta vi radite danas? Mene je iz noćne more bijega iz Malezije od više prirodnih katastrofa, gdje sam se jedva uspjela s djecom ukrcat na avion za Singapur probudio potres. Moram priznati da sam se u tom trenutku pozdravila sa životom ne znajući više jesam li u Maleziji, u avionu ili svom krevetu... Sat i pol poslije još uvijek se tresem što od hladnoće što od panike. Recite mi da ste i vi vrištali od straha...- napisala je Nives na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj sjedi ispred na drvoredu sa sinom Leoneom, kćeri Taishom te psom Lordom.

Ključne riječi

Komentara 4

WA
wannabenovinari
13:49 22.03.2020.

Da recimo na nekoliko mjeseci nestane struje, Nives i ostale naslikače bi vjerojatno umrle od besmisla jer se za njih više ne zna i one nisu "bitne".

PO
posluzitelj
13:59 22.03.2020.

Odnio vrag šalu :)

BA
Barbasmora
19:49 23.03.2020.

Božja volja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije