Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
La femme show

Zauzele Alcatraz: Seksi djevojke digle atmosferu u klubu

La femme show
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/12
22.12.2013.
u 10:06

La femme show je plesni performans koji je sličan nastupu go-go plesačica.

Diskoteka Alcatraz iznova je svojim posjetiteljima priredila novu poslasticu za noćni provod do ranih jutarnjih sati jer po prvi su puta mogli vidjeti izuzetno atraktivni La femme show, a riječ je o energičnom plesnom performanceu seksepilnih energičnih plesačica, članica istoimenog zagrebačkog kluba.

Izazovna Natalija i Dora, te njihova mentorica Ivee oduzimale su dah većini posjetitelja, pri čemu je naravno na svoje prvo došao muški dio publike, međutim čak je i većina posjetiteljica morala priznati da sjajno izgledaju, zavideći im na atraktivnoj "liniji".

- Djevojke prije svega uživaju u plesu, no uz redovito treniranje koreografije usputno je riječ i o sjajnom načinu tjelovježbe iz koje im proizlazi i zavidna figura – ističe Ivee, vlasnica La femme kluba. Dodaje kako se njihov nastup razlikuje od uobičajenih go-go plesačica, sa kojima ih najčešće poistovjećuju, istaknuvši da je u njihovu slučaju riječ o zahtjevnijem koreografiranom
plesnom performanceu koji ponekad doseže i umjetničku notu. Inače, La femme plesačice okuplja već sedam godina, a nastupaju diljem Lijepe naše, te inozemstvu, najčešće u Austriji.

Strah od nasrtljivaca

S obzirom da su u krcatim klubovima i diskotekama uvijek zamijećene, najviše se pribojavaju možebitnih nasrtljivaca. - Posebno pazim na sigurnost djevojaka, na način da se unaprijed sa vlasnikom i zaštitarima dogovore strogi uvjeti njihovih dolazaka na i izlazaka sa plesnog platoa. Naravno to ne znači da odbijamo bilo kakav susret sa znatiželjnim posjetiteljima u smislu fotografiranja ili autograma.

Naprotiv, uvijek je lijepo čuti riječi pohvale za nastup, a što se dešava u većini slučajeva. Do sada nikad nismo bili suočene s incidentom, jer naučile smo se ophoditi i u slučajevima vidno alkoholiziranih stanja pojedinaca – zaključuje Ivee.

Komentara 3

Avatar billybull
billybull
16:16 22.12.2013.

"la femme" je predstava koju izvode plesacice pariskog hluba "crazy horse" uglavnom u las vegasu, I to ugl bellaggio resort-u...sudeci po fotografijama I mjestima odrzavanja "predstava" ovo je vise nego bijedna kopija...

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:03 23.12.2013.

Cure koje nisu htjele učiti i ovako traže muževe.

DI
dinamic
19:08 22.12.2013.

Male droce, satro dame u Alcatrazu! U koju rubriku ide ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije