Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor

Zamijenila more - snijegom! Pogledajte kako Danijela Martinović uživa na talijanskom skijalištu

Danijela Martinović na skijanju
Foto: PR FOTO
1/5
05.03.2017.
u 11:06

Kako su ove godine ranije započele pripreme za njen veliki koncert Zauvijek zajedno koji će se u Lisinskom održati u srijedu 19. travnja, glazbenica je uspjela ukrasti nekoliko slobodnih dana kako bi uživala na snijegu.

Pjevačica Danijela Martinović prve dane ožujka provodi u talijanskom skijaškom raju Livignu. Iako obožava ljetne, morske radosti Danijela je i strastvena skijašica, pa tako svake godine barem nekoliko dana provede skijajući.

Kako su ove godine ranije započele pripreme za njen veliki koncert Zauvijek zajedno koji će se u Lisinskom održati u srijedu 19. travnja, glazbenica je uspjela ukrasti nekoliko slobodnih dana kako bi uživala na snijegu.

“Prva dva dana je padao snijeg i bilo je zaista kao u nekoj čarobnoj bajci. Zapravo je to bilo nešto najljepše za kraj ove zime. Godinama je skijanje jedna od ljepših relaksacija, a posebno mi je drago da se ove godine nalazim u gradu i pokrajini ispunjenima pozitivnim vibracijama i dobrom energijom koji su nadaleko poznati.” – izjavila je Danijela Martinović.

Foto: PR FOTO

Talijanski grad Livigno, koji od milja zovu Mali Tibet, nalazi se na nadmorskoj visi od 1800 metara i ima 115 km skijaških staza. Danijela se najbolje snalazi na crvenim i crnim stazama, dok one plave kategorije koristi za zagrijavanje. Pjevačica na skijaškim stazama "puni baterije" za nove pothvate, a već 19. travnja u 20 sati nastupa u Lisinskom gdje će poprvi put otpjevati neke nove pjesme, ali i stare hitove.

>>Zauvijek zajedno Danijele Martinović

Komentara 2

DU
Deleted user
00:06 06.03.2017.

Sad mi je srce na mjestu. O bijedo novinarska na što ste spali.

KO
kobran
05:07 06.03.2017.

Bas sam se pitao gdje je. Sad mogu mirno spavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije