Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parni valjak u Zadru

Zadrani svih generacija tri sata uživali u koncertu Parnog valjka

parni valjak
08.12.2009.
u 16:50

Husein Hasanefendić Hus nakon koncerta je izjavio kako im je veliko zadovoljstvo što i djeca znaju njihove tekstove. Kazao je da konstantno ulažu silnu energiju i trud u svoje nastupe te da bez njih ne mogu.

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku opet je bilo vatreno, no ovaj put ne zbog košarkaške utakmice nego zbog velikog spektakla koji je Zadranima priredio naš glasoviti bend Parni valjak.

“Opet s vama” zvao se povratnički koncert Akija, Husa i ostatka ekipe iz Valjka, koji su u Zadru gostovali u sklopu turneje Karlovačko live. Stari rokeri sa 30-godišnjim stažem okupili su se nakon četiri godine stanke, a u Krešinu dvoranu ponovno su unijeli dašak prošlog vremena, kada je Valjak s još nekolicinom bendova harao domaćom rock scenom.

Pred gotovo četiri tisuće ljudi Parni valjak još je jednom dokazao da nije za baciti, a njihovu energiju i trud znali su pljeskom dobro nagraditi brojni Zadrani. Publika je bila šarolika, od majki s djecom do umirovljenika, no svi su uživali i pjevali s Akijem. Spektakularni koncert trajao je gotovo tri sata, no Valjak, iako “bend u godinama”, nije se dao s bine. Redali su hit za hitom, od ‘Ljubavne’, ‘Javi se’, ‘Kada me dotakne’, ‘Nede’ i brojnih drugih vječnih hitova. U uzavreloj atmosferi jedna se mlada Zadranka uspjela probiti pa čak i popeti na pozornicu, gdje je s Akijem Rahimovskim otpjevala ‘Sve još miriše na nju’.

Husein Hasanefendić Hus nakon koncerta je izjavio kako im je veliko zadovoljstvo što i djeca znaju njihove tekstove. Kazao je da konstantno ulažu silnu energiju i trud u svoje nastupe te da bez njih ne mogu.

Karte su u preprodaji stajale 80, a na dan koncerta prodavale su se po 100 kuna, ali unatoč tomu zadarski su obožavatelji Parnog valjka u velikom broju došli ohrabriti svoje glazbene idole. Parni valjak turneju nastavlja u Rijeci, Osijeku, Zagrebu, Varaždinu, Puli i Karlovcu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije