Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet u krizi

Whitney Houston spiskala milijune i bankrotirala?

whitney houston
pixsell
24.01.2012.
u 08:46

Pjevačica je bankrotirala, a novac od kojeg trenutačno živi je predujam koji joj je isplatila njezina izdavačka kuća Arista za novi album, no i taj novac je pri kraju

Pjevačica Whitney Houston, jedna od hollywoodskih zvijezda koju su loši životni potezi stajali karijere, opet je u velikim problemima. Nakon "paklenog" braka s Bobbyjem Brownom, ovisnosti o cracku i borbi s depresijom Whitney se trenutačno suočava s velikim financijskim problemima. Pjevačica je bankrotirala, a novac od kojeg trenutačno živi je predujam koji joj je isplatila njezina izdavačka kuća Arista za novi album, no i taj novac je pri kraju.

Whitney je spiskala svoje bogatstvo uključujući i sto milijuna dolara od novog albuma koji se tek treba naći na tržištu.

– Potpuno je bankrotirala. Nedavno je od svojih prijatelja morala posuditi sto dolara. To je tako tužno – izjavio je izvor blizak pjevačici i dodao da bi, ako joj netko ne pomogne, mogla završiti na ulici.

Njezin glasnogovornik sve je demantirao izjasnivši se da su priče o bankrotu velike medijske izmišljotine.

– To su ridikulozne laži. Pa Whitney je potpisala najunosniji ugovor u glazbenoj industriji prije dvije godine. Ima glavnu ulogu u filmu "Sparkle" koji je sama producirala – tvrdi njezin glasnogovornik.  

Komentara 3

JO
joOk3r
12:08 24.01.2012.

umjesto da si je uzela neku dobru cesnu i sama ishla po robhu na kubu!? ROFL

BO
bomba
13:19 24.01.2012.

Whitney je spiskala svoje bogatstvo uključujući i sto milijuna dolara od novog albuma koji se tek treba naći na tržištu. -------------------------------------------------------------- Kako se to može potrošiti za kratko vrijeme?

CH
chainsaw.
17:25 24.01.2012.

24.01.2012. u 13:19h bomba je napisao/la: “…Kako se to može potrošiti za kratko vrijeme?...” --------------------------------------------------------------------------------------------- pitaj mike tysona. kupi mclaren formulu 1, pa avion, pa par dijamanata, ‘vilu’ od 74 sobe, jednog tigra i, puc, ode preko 100 miliona tokom jednog shoppinga. glupost je rijedak bozji dar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije