Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(Ne)uspješan povrata

Whitney Houston razočarala britansku publiku

whitney
AFP/Pixsell
14.04.2010.
u 14:56

Godine odanosti drogama i alkoholu ostavile su traga na njezinu glasu pa je većina vjernih obožavatelja požalila što su potrošili više od 700 kuna na kartu za koncert.

Jedanaest godina britanska publika čekala je koncert nekada velike pjevačke dive Whitney Houston. U utorak navečer Arena LG u Birminghamu bila je puna njezinih obožavatelja koji su imali velika očekivanja, koja 46-godišnja pjevačica nije uspjela ispuniti.

Godine odanosti drogama i alkoholu ostavile su traga na njezinu glasu pa je većina vjernih obožavatelja požalila što su potrošili više od 700 kuna na kartu za koncert. Kako prenose britanski mediji, publiku je najviše iživciralo to što je pjevačica napravila stanku od 15 minuta kako bi se presvukla, a tada je na pozornici pjevao njezin brat.

Glazbeni kritičari bili su manje strogi prema nastupu. Priznaju joj kako su njezine vokalne sposobnosti i dalje impresivne.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:57 16.04.2010.

Tocno kako su kriticari napisali. NJezine vokelne spospbnosti su i dalje zadivljujuce samo je problem sto se dosta brzo umori sto nije niti cudo jer je zadnja turneja na kojoj je sada ipak prenaporna i iscrpna. Bio sam na koncertu pruje 2 mjeseca i ipak sam otisao zadovoljan doma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije