Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Vrijeme je za ljeto, radost i ljubav, poručuje Nela svojim novim singlom

22.05.2018.
u 19:00

Nela predstavlja novi singl "Vrijeme" na kojem je i ovoga puta glazbu radio Andrej Babić, dok se teksta prihvatila Ines Prajo.

Mlada i talentirana pjevačica Nela već je pridobila simpatije publike svojim prvim hit singlom "Netko kao ti" koji se našao i na nacionalnoj HR Top 40 listi, a i dan danas je nezaobilazan na glazbenim listama mnogih radijskih postaja.

Bez dileme, hrvatska publika i Nela se otvoreno vole. Upravo predstavlja novi singl "Vrijeme" na kojem je i ovoga puta glazbu radio Andrej Babić, dok se teksta prihvatila Ines Prajo. Aranžman za novu pop poslasticu su radili Andrej Babić i Ivan Božanić, koji je pjesmu producirao u studiju "Dan, mrak".

„Vrijeme je za proljeće, za ljeto, radost i ljubav, vrijeme je za dobru atmosferu. To je ono što u ovoj pjesmi poručujem. Od srca se nadam da će publika kao i ja, slušajući novi singl, na trenutak zalutati na neko ljepše i sretnije mjesto“, kaže simpatična Nela koja je za pjesmu objavila i videospot, a kojeg je snimao i režirao Leo Vitasović. Spot je montirala Ema Carić, a izvršna producentica je bila Suzana Potrebić.

Nema sumnje da će Nela i ovom pjesmom privući pozornost ljubitelja kvalitetne pop glazbe te radijskih urednika. S „Netko kao ti“, a sada i s „Vrijeme je“, Nela je osigurala svoje mjesto na hrvatskoj pop sceni te svojim lijepim glasom samouvjereno nastavlja svoj glazbeni put.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije