Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova sezona

Vraćaju se 'Zvijezde'! 'Tražimo hrvatsku Jennifer Lopez i Justina Timberlakea'

Foto: RTL
26.02.2019.
u 15:21

- Sada tražimo potpuno drugi tip pjevača, imamo potpuno drugačije kriterije! Ovaj put ne tražimo Pavarottije i ne gledamo isključivo glas, nego nekoga s karizmom, zabavljača, osobu koja ima onaj faktor X - istaknuo je Huljić.

Fantastična prošla sezona glazbenog showa 'Zvijezde' iznjedrila je pobjednicu Ilmu Karahmet, ali i Roka Blaževića, koji će u svibnju ostvariti svoj san i nastupiti na grandioznoj eurovizijskoj pozornici kao hrvatski predstavnik, te Lorenu Bućan, koja će predstavljati Hrvatsku na međunarodnom natjecanju Second Chance koje organiziraju Eurosong fan-klubovi.

Nakon vrhunskih izvedbi domaćih i svjetskih hitova koje će se još dugo pamtiti, vrijeme je za nova glazbena uzbuđenja i nove kandidate koji traže priliku da zasjaju na hrvatskom estradnom nebu.

'Zvijezde' kreću u potragu za novom ljetnom senzacijom koja će dobiti svoj hit, koji će zasjesti na vrh top-ljestvica i na plesnome podiju klubova tijekom dugih ljetnih noći rasplesati baš sve. A da između ljeta i dobre glazbe odavno postoji neka tajna veza, dobro zna i predsjednik žirija 'Zvijezda' te neprikosnoveni autor i hitmaker Tonči Huljić.

''Svaka sezona ima svoju muziku, to je definitivno. Ljeti su ljudi puno, puno otvoreniji za zabavu, ples i glazbu generalno'', kaže Tonči te naglašava da pravi recept za ljetni hit zapravo ne postoji. ''Zna se kakva je glazba za ljeto i zna se uglavnom kakav tip izvođača ljeti prolazi. Pjesme su lepršavije te svakako malo ležernije u pjevačkom izrazu i ritmu''.

Ponosan na izniman uspjeh prošlogodišnje sezone i kandidata, Tonči otkriva kako 'Zvijezde' ove godine ipak traže nešto posve drugo. ''Sada tražimo potpuno drugi tip pjevača, imamo potpuno drugačije kriterije! Ovaj put ne tražimo Pavarottije i ne gledamo isključivo glas, nego nekoga s karizmom, zabavljača, osobu koja ima onaj faktor X i koja može iznijeti jednu veselu ljetnu pjesmu – hit! Ove sezone krećemo u potragu za hrvatskom Jennifer Lopez i Justinom Timberlakeom'', ističe Tonči, pozivajući sve željne dobre zabave da se prijave.

Svi stariji od 16 godina, prestanite skrivati svoj glas. Došao je trenutak da skupite malo hrabrosti i pokažete svima ono što ste oduvijek znali da imate u sebi – karizmu i glazbeni talent koji svi zaslužuju čuti!

Pogledajte i što Jacques kaže o pobjedi Roka Blaževića na Dori. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Hulk001
Hulk001
16:06 26.02.2019.

Od tih Huljića dobivam proljev.

IH
iron.hide.54966
16:22 26.02.2019.

Ajde nemojte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije