Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očarali detaljima

Vole luksuz! Fani nosi narukvicu vrijednu preko 40 tisuća kuna, a Kerum ne izlazi iz Guccija

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/8
06.07.2020.
u 20:27

Fani je istu narukvicu imala i prije nekoliko dana na Kerumovom predizbornom skupu na splitskoj Zapadnoj obali gdje je sve okupljene zabavljao Mladen Grdović.

Supruga Željka Keruma, Fani Kerum, na biralištu u nedjelju zasjala je u haljini od 17.300 kuna, no još je jedan detalj na njoj svima zapao za oko.

1/7

Naime, Fani je na ruci imala narukvicu koja izgleda poput one Cartierova, a koja stoji minimalno 40.000 kuna.

Fani je istu narukvicu imala i prije nekoliko dana na Kerumovom predizbornom skupu na splitskoj Zapadnoj obali gdje je sve okupljene zabavljao Mladen Grdović.

Cartier je 1970. godine izbacio posebnu kolekciju narukvica koje se skidaju samo uz pomoć odvijača koji dolazi s narukvicom, nazvanu Love kolekcija, a verzija takve narukvice stoji vrtoglavih 40.000 kuna. Ovakva narukvica viđena je i na Severini Kojić, Tatjani Dragović, princezi Diani, Jennifer Aniston, Angelini Jolie, i mnogim drugima.

I njezin suprug Željko pokazao je skupocjeni odjevni predmet pa tako danima ne skida tenisice na navlačenje koje izgledaju poput onih Guccijevih, koje stoje oko 4.200 kuna, a na sebi imaju pčele i zvjezdice.

Kerum i Fani zaljubili su se kad je ona imala samo 19 godina, a on bio u braku sa samozatajnom Ankicom s kojom ima i dvoje djece. No tek nakon pet godina, Kerum je na svojoj lokalnoj televiziji obznanio da voli trudnu ljubavnicu i da se razvodi od Ankice s kojom je bio u braku 24 godine.

Bračni par Kerum danas živi na splitskim Mejama u kući koja je procijenjena na oko pet milijuna kuna.

 

Ključne riječi

Komentara 10

PI
Piksy
21:46 06.07.2020.

Ova haljina je toliki kic i ruznoca..uzas..cisti dokaz da uz puno novaca ne ide nuzno i dobar ukus

NM
nemirno more
22:48 06.07.2020.

znao gucci za njega,pa sve na mjeru radio

Avatar Vrijeme
Vrijeme
21:17 06.07.2020.

Ljepo mu stoji Gucci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije