Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadovoljna rezultatima

Nina Martina iz ŽNV slavi pobjedu HDZ-a: 'Ne želimo povratak Tita, vrijeđanje i amoral'

Foto: Instagram Asos
1/9
06.07.2020.
u 16:37

Nina se osvrnula na poraz SDP-a, a pobjedom desnice, čini se, jako je zadovoljna.

Bivša natjecateljica showa 'Život na vagi' Nina Martina Korbar na društvenim je mrežama podijelila svoje mišljenje o netom održanim parlamentarnim izborima. Nina se osvrnula na poraz SDP-a, a pobjedom desnice, čini se, jako je zadovoljna. Svoje obraćanje obožavateljima započela je kritikom na račun Davora Bernardića.

1/10

"Ajde sad bar Berni može u novu profesiju i postati umjetnik - vidljivo je bilo da mu papiri leže. Neka razmisli o umjetnosti s kolaž papirom. Bye bye. Ps: Evo što ljudi misle tko je nesposoban i bahat", napisala je na Insta Storyju.

Foto: Instagram screenshot

"Apsolutno sve poruke lijevih stranaka su bile izrazito agresivne, bezobrazne, bahate i temeljene isključivo na vrijeđanju i omalovažavanju cijelog desnog centra i radi toga mi je iznimno drago što je hrvatska rekla 'ne' takvoj komunikaciji, stavu, svjetonazoru i načinu razmišljanja, a rekli smo da kulturnoj komunikaciji i pokazali da iako nam je u državi teško stanje, ne želimo povratak Tita, vrijeđanje i amoral", napisala je Nina Martina.

Foto: Instagram screenshot

"Želimo ići naprijed, čuvati naše vrijednosti i vjeru i stvoriti državu u kojoj nam nitko ne mora poklanjati kule i vile, ali nam trebaju omogućiti da stvorimo sebi pristojan, sretan i lijep život vlastitim radom. Nadam se da će cijeli desni centar iskoristiti povjerenje građana za stvaranje upravo ovakvog scenarija", zaključila je.

Ključne riječi

Komentara 24

KI
KidamNaLijevo
18:24 06.07.2020.

Ti si živjela u njegovo vrijeme pa znaš. Napredno dijete živjela je prije nego li se rodila.

DU
Deleted user
17:13 06.07.2020.

a ona je bitna zbog??

PR
Prekosutra
18:08 06.07.2020.

Tako mlada, tako lijepa, a tako zrelo zbori. Palac gore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije