Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anita Martinović

Voditeljica showa 'Ljubav je na selu' slavi 40. rođendan, a manje je poznato da se bavi ovim poslom

Foto: RTL
1/17
24.01.2024.
u 20:24

Anita već 24 godine živi u Zagrebu, a i diplomirana je modna dizajnerica i neko vrijeme je gradila karijeru u modnoj prodaji te se danas bavi i nekretninama.

Voditeljica Anita Martinović slavi 40. rođendan, a  upoznali smo je u drugoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni' gdje se natjecala za srce Mije Matića s kojim je ostala u prijateljskim odnosima. Nakon toga dobila je još jedan zanimljiv angažman. Naime, preuzela je voditeljsku ulogu u 13. sezoni popularnog zabavnog showa 'Ljubav je na selu'. Slavonku koja dolazi iz mjesta Gundinci u okolici Slavonskog Broda dočekao je nimalo lagan zadatak - trebala je osvojiti publiku pred malim ekranima kako je to već 12 sezona polazilo za rukom voditeljici Marijini Batinić. No, u tome je uspjela već u nekoliko epizoda i zbog svoje simpatičnosti i jednostavnosti osvojila gledatelje. Ova simpatična voditeljica ispričala je i da je na setu poznatog showa imala neke poteškoće.

- Jedan dan nam je pukla guma na autu i to dva puta. Završili smo na zvizdanu, negdje na brdu iznad Splita, a kad je napokon kombi došao po nas, shvatili smo da nam je kovčeg s pismima koje sam trebala uručiti farmeru, a koji me cijelo vrijeme čekao na vrhu tog brda - otišao s vozačem u autoservis na krpanje guma! Samo ću reći da je to bio jedan dugi dan iščekivanja te smo ga s velikom radošću svi skupa ispratili i probali zaboraviti - otkrila je tada.

VEZANI ČLANCI

Inače, Anita već 24 godine živi u Zagrebu, a i diplomirana je modna dizajnerica i neko vrijeme je gradila karijeru u modnoj prodaji te se danas bavi i nekretninama.

- Cijeli život sam u prodaji, a trenutačno se bavim i nekretninama. Prodajem skupe stvari i to je zaista lijep posao. Sama sam sebi šef i to znači da mogu otići na selo kada god mi je potrebno. Kombiniram ta dva posla - rekla je nedavno. 

Dodajmo da je Anita i u posljednjoj sezoni imala neke zanimljive trenutke. Svaki dan na setu obiluje smijehom i neočekivanim zgodama, a kako se show vrlo često snima na lokacijama koje nisu blizu naselja ili su na nekim teže pristupačnim terenima, nerijetko se događa da se šminka ili frizura popravljaju na vrlo improviziranim mjestima, poput trajekta, livade, plaža, stijena.

- Moram se pohvaliti da mi je na jednom od snimanja ove sezone Bahra napravila manikuru. Još je bila i ružičaste boje. Trebalo je, naravno, popratiti trenutni Barbie trend. A o čemu se točno radilo, morat ćete vidjeti u epizodi - rekla je Anita tada.

VIDEO Severina o odluci suda da se njezin sin vrati ocu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije