Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedavno rodila

Lana Jurčević iskreno: 'Skoro sam zapalila kuću. Nisam spavala otkako je beba došla'

Zagreb: Pjevačica Lana Jurčević
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/12
24.01.2024.
u 12:35

Tamo je objavila i novi video u kojem je objasnila kako je zamalo zapalila kuću. Snimku je objavila pod naslovom: "Kako je #DEBILana skoro zapalila kuću."

Pjevačica Lana Jurčević nedavno je postala majka, a sve o tome kako se snalazi u novoj ulozi dijeli na društvenim mrežama, ponajviše na TikToku. Tamo je objavila i novi video u kojem je objasnila kako je zamalo zapalila kuću. Snimku je objavila pod naslovom: "Kako je #DEBILana skoro zapalila kuću." 

"Stalno me neko zove i prekida, a ja hoću da vam snimim video i ispričam moj dan, znači ja se dignem, zapravo ne može se to ni zvat da sam se digla jer nisam ni zaspala otkad je ova mala došla, sna ni za lijek'', ispričala je Lana i nastavila: ''Dođem do dnevnog boravka ne znam gdje udaram, hoću nju nahranit, hoću sebe, hoću suđe oprat, hoću pregledat ugovore, dogovore, da vam ne pričam. Pojest ću ja nešto na brzaka, međutim, nema ništa. Neka palenta s bubama, to je jedino što imam, a jebiga neću sad birati."
Priznala je da je zaboravila da je zaboravila da je stavila kuhati palentu. 

VEZANI ČLANCI:

"I sad ja to kuham, sad ću ovo, sad ću ono i ja zaboravim da se to kuha. Došla ja za 45 minuta, to ne da se skuhalo nego se peklo, prepeklo, popeklo, zapeklo, crno bilo. Kažem: 'Ha nema veze prekrit ću malo jogurtom i bit će dobro, da ne umrem od gladi'", nasmijala se pjevačica. 

@lalana #DebiLANA ♬ Funny - Gold-Tiger

 

Podsjetimo, Lana je na svijet prvu prinovu donijela u zagrebačkoj Petrovoj bolnici u kojoj je provela i neko vrijeme prije poroda. U srpnju je na društvenim mrežama otkrila kako ona i njezin partner Filip očekuju dijete, a nedugo nakon toga na Instagramu je napisala kako zbog zdravstvenih razloga mora otkazati svoje koncerte. Zatim se javila iz bolnice. "'Ovo je početak kraja', bila je rečenica doktora dok smo sjedili na odjelu hitne na kojoj sam završila tog nesretnog petka", započela je tu emotivnu objavu Lana, nakon čega je poručila svima kako je zbog ove situacije odlučila preispitati svoje prioritete. 

VIDEO Severina o odluci suda da se njezin sin vrati ocu: 'Moje dijete nije vreća krumpira s kojom ćete trgovati'

Komentara 3

PA
PavelHršak
12:38 24.01.2024.

Ta žena je stvarno heroj za kojega ne postoji dovoljno dostojna medalja. Zamislite, rodila je i mora se, jadna, starati o dijete.

KU
kuramela
13:25 24.01.2024.

To i je zadatak majke ako je prava.

AM
Axis Mundi
15:27 24.01.2024.

Ah, dobro da imamo prvu ženu koja rodila u povijesti čovječanstva, pa sad znamo kako je to i kakva je to žrtva, inače ne bismo znali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije