Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITKE!

Voditeljica proslavila petu godišnjicu braka, pratitelji poručili: 'Ajme, kad prije'

Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/8
13.09.2021.
u 21:45

- Vas dvoje ste predivan par! Tako jednostavni, prirodni, zračite oboje… Nek vam je sretna godišnjica i samo tako nastavite - upitili su pratitelji čestitke voditeljici Mirni Maras Batinić i njezinom suprugu Željku.

Voditeljica Mirna Maras Batinić i njezin suprug, inženjer Željko Batinić proslavili su petu godišnjicu braka, a tim povodom je voditeljica objavila nekoliko fotografija s njihovog vjenčanja. „Peta“, kratko je napisala u opisu.

U komentarima su se javili njezini pratitelji, a među njima i pjevačica Pamela Ramljak. „Ajme kad prije. Sretna vam dragi naši, čestitke“, napisala je te dodala nekoliko emotikona srca. Drugi pratitelji su im također čestitali.  „Vas dvoje ste predivan par! Tako jednostavni, prirodni, zračite oboje… Nek vam je sretna godišnjica i samo tako nastavite!“, poručila im je jedna osoba. „Divni ste“, još je jedan od komplimenata.

Podsjetimo, par se vjenčao 2016. godine u Zagrebu u tajnosti. Voditeljica ima dvoje djece: sina Niku (12) iz prethodnog braka i kćer Meri (4) s Batinićem.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i  Ivana Paradžiković

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije