Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šuška se

Više se ne prate na Instagramu: Je li ovo kraj veze domaće tenisačice?

Foto: Profimedia
1/6
22.05.2019.
u 12:19

Donna je njihovu posljednju zajedničku fotografiju na Instagramu objavila prošle godine, a više se i ne prate na toj društvenoj mreži.

Tenisačica Donna Vekić više nije u vezi sa švicarskim tenisačem Stanislasom Wawrinkom, javlja časopis Story.

O njihovu prekidu šuškalo se već u travnju, a navodno su, nakon četiri godine zajedničkog života ponovno prekinuli.
Donna je njihovu posljednju zajedničku fotografiju na Instagramu objavila prošle godine, a više se i ne prate na toj društvenoj mreži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bohemian rhapsody premiere in London!! 🎸🥁🎤🎬🤘🏻🕺🏻👑🍿🐼🐻💞#queen

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on

Vekić ne dijeli baš svoj privatni život s javnosti, no prošle je godine ipak za švicarski Blick odlučila podijeliti nekoliko detalja o vezi.

– Nije lako, ali ja imam svoj posao, a on svoj – rekla je tenisačica i dodala da oboje vole svoj posao, podrška su jedno drugome i kad nisu zajedno, ali i da nemaju baš previše vremena jedno za drugo zbog čega pokušavaju maksimalno iskoristiti sve slobodne trenutke.

Glasine o njihovoj vezi počele su 2015., a tenisački par ni tada nije htio komentirati jesu li stvarno u vezi. Švicarac se iste godine razveo od supruge Ilham s kojom ima kćer Alexiju. 

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi

 

Ključne riječi

Komentara 11

OB
ObrenM
12:49 22.05.2019.

Sok na sok.Tek sam se probudio iz nesvijesti radi onog dekoltea,kad odmah ovo.Toliko sam potresen ovim prekidom veze."Novinari" sramite se.

IH
iron.hide.54966
14:21 22.05.2019.

U hrvatskoj više ništa neće biti isto.

Avatar rajko gospodnetić
rajko gospodnetić
12:41 22.05.2019.

Nije ni Stanislas sisao vesla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije